上一頁下一頁
發新話題

那些年,榴槤之國的女孩們

收藏  |  訂閱
11.0k  892.9k

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-7-2 10:10 發表 查看引用來源

慢啲…………慢啲…………慢啲…………冇錯喇…………做得非常之好…………快啲…………慢啲…………😬
星爺  呢個描述 真頂癮

引用:
原帖由 boar36 於 2/7/2021 10:30 發表 查看引用來源

星爺  呢個描述 真頂癮
催眠嘅語法,導入之後係咁講嘢㗎😬

回覆 7322# star_platina 的帖子

慢啲…………慢啲…………慢啲…………冇錯喇…………做得非常之好…………快啲…………快啲…………快啲放晒所有相出來

回覆 7322# star_platina 的帖子

喔,明白了 明白了

引用:
原帖由 農場平平豬豬 於 2/7/2021 10:56 發表 查看引用來源
慢啲…………慢啲…………慢啲…………冇錯喇…………做得非常之好…………快啲…………快啲…………快啲放晒所有相出來
師兄學到嘢喎,加埋導入法(induction)同深化(deepening)之後輸入呢段提議(suggestions)就可以話無得輸喇😬

引用:
原帖由 boar36 於 2/7/2021 10:59 發表 查看引用來源
喔,明白了 明白了
呢個時候………你會慢慢………攞張信用卡……………行去櫃員機度……………㩒啲錢出嚟……………攞俾阿星…………😬

回覆 7326# star_platina 的帖子

吓 .... 咁都得? 小弟無信用卡㗎喎,'米青' 睇怕都仲有嘅  

引用:
原帖由 boar36 於 2/7/2021 11:16 發表 查看引用來源
吓 .... 咁都得? 小弟無信用卡㗎喎,'米青' 睇怕都仲有嘅  
呵,放心,再嚟過:呢個時候…………將啲米青…………打出嚟……………用個樽……………裝住…………………然後攞去賣……………賣完啲錢……………俾阿星……………😬

查實阿星好唔好開班教催眠男士持久力極速高效集中變硬變大頭冬菇強化班,賺下師兄們啲錢呢?😬

回覆 7329# star_platina 的帖子

師兄,你肯教,我肯學喎,哈哈!
催眠都可以有幫助?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆