上一頁下一頁
發新話題

那些年,榴槤之國的女孩們

收藏  |  訂閱
11.0k  892.9k

俾人話偷步添,咁點收科呢?第24話~

Gina XXIV

冇錯,開聲嘅人,返屋企之前要求阿星同Gina等埋佢,最後阿星同Gina偷步,應該係話Gina偷步先啱,喺幫阿星耷骨嘅時候偷雞食咗小星星。Miss Tang雙手叉住腰望住攬實Gina嘅阿星,係,係阿星唔好,忍唔住Gina嘅骨功,而且小星星因為Gina嘅無上骨神功俾佢摧殘咗。Miss Tang非常之惡,見到阿星同Gina兩條肉蟲(well,Gina嚴格上嚟講係著住內衣同內褲嘅,雖然套內衣其實冇乜遮掩要遮掩嘅地方)赤裸裸咁攬住,而且Gina騎喺阿星上面,小星星同佢嘅富有彈性嘅小口仍然相連,但係因為小星星啱啱先爆發完星塵暴已經開始放軟,而Gina嘅小口亦都開始流緊口水,應該話小口嘅口水加埋小星星嘅星塵暴一齊流出嚟。

Miss Tang望住阿星,等待阿星嘅交代,想阿星解釋下點解會唔等埋佢就開始咗。查實Miss Tang俾Cassy訓練到好似佢一樣,同男女伴都可以玩得非常之開心,而且可以玩嘅嘢,例如玩具之類佢都好精通,簡直比Cassy更加接近專家級別。Miss Tang最合阿星脾胃嘅,就係佢好學不倦嘅態度,由開始嘅時候Cassy教佢愉悅嘅體驗,到後來嘅Miss Tang帶俾男伴女伴嘅快樂頂峯,到依家可以令到任何女伴都會對佢講:『受不了啦~~~~~~』,Miss Tang係一個非常之好學嘅人,而且佢非常之歡喜令到女伴們都享受快樂。

阿星見到Miss Tang躍躍欲試咁嘅款,知道佢想阿星同佢一齊同Gina三個玩,而且佢好奇Gina嘅身體應該比阿星更甚,所以阿星伸出手向住Miss Tang示意佢過嚟,而攬住阿星嘅Gina見阿星遞出手,亦都伸出佢嘅手去拖住Miss Tang嘅手拉佢埋嚟。三個人三個咀六隻手,做出咗好多只有三個人先做到嘅動作,Gina嘅汗珠,Miss Tang嘅汗珠,同埋阿星嘅汗臭,原諒阿星咁老實,男人成日俾人話係臭男人,所以阿星話自己臭都應該差唔得太遠。三個人嘅濕潤,口水絲嘅牽伴,頑皮嘅手嘅撫摸,再次令到小星星喺星塵爆發之後再次雄偉地站立。
(待續)😬

引用:
原帖由 柒七仔 於 2/7/2021 12:04 發表 查看引用來源
師兄,你肯教,我肯學喎,哈哈!
催眠都可以有幫助?
哈,師兄即刻報名咁盞鬼。阿星要賣下廣告先得。如果係心理上嘅問題一定可以幫到,體能上嘅話效果會細啲😬

回覆 7331# star_platina 的帖子

Miss Tang應該好似氹啫,師兄兩三下就搞店佢啦,跟住嚟個三人集體操啦!

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-7-2 11:25 發表 查看引用來源
查實阿星好唔好開班教催眠男士持久力極速高效集中變硬變大頭冬菇強化班,賺下師兄們啲錢呢?😬
星爺,想問吓催眠療法對於記憶力及專注力,是否都會有成效👍

引用:
原帖由 柒七仔 於 2/7/2021 12:17 發表 查看引用來源
Miss Tang應該好似氹啫,師兄兩三下就搞店佢啦,跟住嚟個三人集體操啦!
師兄諗得阿星咁本樹😬

回覆 7335# star_platina 的帖子

唔係諗,呢個係樹實🤣

引用:
原帖由 r6654c 於 2/7/2021 12:19 發表 查看引用來源

星爺,想問吓催眠療法對於記憶力及專注力,是否都會有成效👍
可以提升,不過記憶力其實取決於技巧,所謂:沒有秘笈,只有技巧。學識咗技巧,莫講話記憶力大進,連想忘記都難😬

引用:
原帖由 柒七仔 於 2/7/2021 13:04 發表 查看引用來源
唔係諗,呢個係樹實🤣
樹實咪就係搞唔掂囉😬

星期五下晝爆閃~某人睇到😬

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-7-2 14:34 發表 查看引用來源
星期五下晝爆閃~某人睇到😬
遲來一分鐘,变成目送鳥😀

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆