上一頁下一頁
發新話題

那些年,榴槤之國的女孩們

收藏  |  訂閱
11.0k  892.1k

回覆 7339# star_platina 的帖子

師兄,應該係某人睇到囉🤣
再閃一次吧,哈哈

引用:
原帖由 r6654c 於 2/7/2021 14:42 發表 查看引用來源

遲來一分鐘,变成目送鳥😀
唔緊要,完鳥就是沒有鳥😬

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-7-2 14:49 發表 查看引用來源

唔緊要,完鳥就是沒有鳥😬
啱啊,星爺,錯過鳥,就要第下次鳥,😀

尼兩曰有啲忙,乜都睇唔到!現在update 番D愛做事情先。

引用:
原帖由 r6654c 於 2/7/2021 14:52 發表 查看引用來源

啱啊,星爺,錯過鳥,就要等下次鳥,😀
師兄,非常之有痕心鳥😬

引用:
原帖由 69professor 於 2/7/2021 15:52 發表 查看引用來源
尼兩曰有啲忙,乜都睇唔到!現在update 番D愛做事情先。
愛情動作故事😬

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-7-2 13:05 發表 查看引用來源

可以提升,不過記憶力其實取決於技巧,所謂:沒有秘笈,只有技巧。學識咗技巧,莫講話記憶力大進,連想忘記都難😬
有冇提供一D技巧嘢幫助記性,星爺麻煩哂😀

引用:
原帖由 r6654c 於 2/7/2021 16:36 發表 查看引用來源

有冇提供一D技巧嘢幫助記性,星爺麻煩哂😀
有嘅,不過要收費喎……………

講笑😬

針對師兄想用嚟做乜,會有唔同嘅類型嘅技法喎,師兄想用嚟做咩呢?記得啲女朋友嘅名唔好撈亂,定係想記啲招式點用,抑或想記得啲台詞用嚟氹女仔?😬

星期五收工,第25話~

Gina XXV

今次阿星決定要小星星受下折磨先,阿星要做觀眾,望實Miss Tang同Gina上演嘅呢一場好戲。兩個短頭髮,樣貌姣好,身材健美,柔軟而濕潤嘅身體;兩張咀兩條舌頭交纒埋一齊,口水聲夾雜住依依唔唔嘅兩把甜美嘅聲音;整個房間嘅温度不斷提升,變得又熱又濕;一雙成熟誘人嘅34B同埋一雙健美富有彈性嘅30A互相擠壓,企圖用自己嘅兩點勝過對方,有環嘅刺激同成熟嘅妖魅,互相剋制又互相愛惜;兩個人嘅擁抱,各自以自己嘅方式去體驗對方;手掌握住嘅柔軟,手指插入嘅濕潤,四片唇相接嘅黏合;每一個動作都令阿星忍唔住想加入戰線,Miss Tang嘅技巧嚟自Cassy嘅真傳,對於女性身體嘅熟悉,除咗自己摸索自己之外,對其他女性嘅敏感地帶都瞭如指掌,阿星驚奇嘅係,Gina對於女性身體嘅需求嘅瞭解,亦都非常之熟悉同技巧靈活,估唔到除咗Miss Tang令到Gina叫出聲之餘,Gina亦都令到Miss Tang水聲不斷。

小星星喺整個情景入面,同阿星一樣,只係一個旁觀者,不過佢比起阿星仲要憤怒:阿星忿怒嘅,係你兩個咁熱情打車輪,完全冇考慮過預埋阿星;而小星星嘅憤怒,就好明顯係因為阿星只睇唔參與,令到佢都冇得參與。小星星嘅憤怒,令到佢不停挻舉,期望吸引Miss Tang同Gina嘅注意,但係Miss Tang同Gina兩個掛住互相滿足,而忽略咗小星星嘅存在,其實莫講話渺小微細如小星星啦,就連一隻大牛龜好似阿星咁大件,Miss Tang同Gina喺互相用咀仔去親吻對方嘅小口咁專注嘅時候,都唔會留意到啦。阿星只能夠喺度搏命睇,小星星只能夠喺度搏命跳,Miss Tang同Gina兩個喺度搏命親吻對方嘅小口,大家各有各搏命。

阿星當然忍唔住要加入戰線啦,小星星已經怒不可竭,所以趁Gina同Miss Tang互相親吻對方小口嘅時候走咗去Miss Tang嘅小口度,準備小星星嘅報復,而呢個位置,正正就係Gina個頭望到小星星嘅位置。Gina見到阿星同小星星走埋嚟,停止咗對Miss Tang嘅小口親吻,進而對小星星施行親吻嘅儀式,一啖就將小星星吞至沒頂。雖然小星星並唔係咩高大威猛,但總叫做係有返咁上下嘅體型,Cassy Elly地都未必咁容易可以用咀一下吞咗小星星到盡,Gina果然係身經百戰,之前啱啱先將小星星跣咗入佢小口嚟對付,依家又再次對付小星星,唔同嘅地方,係上一次Gina用佢充滿彈性剃光光嘅小口,而今次,就用佢雙唇薄薄嘅咀仔。
(待續)😬

回覆 7349# star_platina 的帖子

好奇一問,榴連國嘅女仔係咪多數都會係可以兩性的呢?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆