上一頁下一頁
發新話題

分享人妻 p589 新update。。。

收藏  |  訂閱
8.8k  4.5m

引用:
原帖由 dttcalvin 於 2024-1-18 14:41 發表 查看引用來源
原來師兄發生咗咁多嘢😢🙏🏾
如果唔係都唔會忽然間冇上嚟啦,我嗰鋪癮要忍住,大佬你估易咩

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2024-1-18 14:38 發表 查看引用來源
各位好耐冇見,咁耐冇上嚟大家有冇掛住我先?呢段時間其實發生咗好多嘢,總之就一言難盡啦。

簡單啲嚟講,生完小朋友之後,我同老婆越嚟越多磨擦。先係喺湊仔方面大家處事方式有磨擦,大家覺得大家都唔appreciate對方嘅嘢。之後 ...
估唔到發生咁多事!仲食咗個人妻Tim! 咁個人妻之前有冇試過偷食?

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2024-1-18 14:45 發表 查看引用來源

咁有冇偷影而家呢個人妻?

回覆 7358# 最錫我老婆 的帖子

師兄👏🏻👏🏻👏🏻😅😌好耐冇見☺️超掛住師兄啲…😏

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2024-1-18 14:38 發表 查看引用來源
各位好耐冇見,咁耐冇上嚟大家有冇掛住我先?呢段時間其實發生咗好多嘢,總之就一言難盡啦。

簡單啲嚟講,生完小朋友之後,我同老婆越嚟越多磨擦。先係喺湊仔方面大家處事方式有磨擦,大家覺得大家都唔appreciate對方嘅嘢。之後 ...
師兄:要小心應付呢兩段感情,千祈唔好兩邊都禍咗。

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-1-18 14:46 發表 查看引用來源
估唔到發生咁多事!仲食咗個人妻Tim! 咁個人妻之前有冇試過偷食?
以我所知就冇啦,佢話冇,咁我都覺得佢性格唔似會有

算5錯失意事仲有甘多機會

我5年都無同老婆交流過

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-1-18 14:46 發表 查看引用來源
咁有冇偷影而家呢個人妻?
開頭都唔敢,所謂未熟識嘅環境點都要扮吓嘢先,要知道佢對自己走光敏唔敏感或者疑心重唔重先。之後發覺佢警覺性都算低所以先夠膽偷影吓佢

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2024-1-18 14:45 發表 查看引用來源

明白⋯明白🙏🏾

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆