上一頁下一頁
發新話題

那些年,榴槤之國的女孩們

收藏  |  訂閱
11.0k  892.1k

引用:
原帖由 r6654c 於 3/7/2021 08:47 發表 查看引用來源
早晨,星爺有冇新故仔😜
咦,師兄咁早,故仔當然有啦😬

第26話~

Gina XXVI

之但係Miss Tang又點會任由Gina留低佢唔照顧小口咁順攤呢?Miss Tang即時手咀並用,雙重攻擊Gina啱啱俾小星星撐到脹卜卜充哂血嘅小口同小菊花。原來Gina對於小菊花嘅攻擊係冇辦法抵抗嘅,即刻忍唔住曲背,然後咬落小星星度!喂喂喂,雖則話小星星成日令到阿星尷尬非常啫,都唔好咬佢咁殘忍吖,阿Gina你真係嚇死阿星。喺咁嘅情況下,阿星唯有改變策略,輕輕逗住Gina嘅下爬將佢個頭抬高,拉起佢嘅手嚟攬住阿星條頸,同佢繼續親埋頭先未親完嘅咀,而任由小星星去Miss Tang濃密嘅草叢度尋找濕潤嘅小口嘅芳踪。

既然要揾,就要用中國國術嘅招式嚟揾Miss Tang嘅小口。中國武術,博大精深,只係一招撥草尋洞…………係撥草尋蛇先啱,就已經要花好長嘅時間嚟練就。小星星喺濃密嘅草叢裡面終於揾到水簾洞,而Miss Tang感覺到小星星嘅到逹,亦都主動移動水簾洞嚟迎接。Gina一邊同阿星親咀,另一邊嘅小口同小菊花就受到Miss Tang嘅招呼,喺三邊受敵嘅情況之下身體不停彈跳,連帶同阿星錫咀都鍚得唔專心,佈滿紋身嘅左手攬住阿星一時又摸落蘿柚度,一時又想上番嚟攬住阿星,又上又落好鬼唔得閒,都唔知佢想點。

小星星揾到水簾洞,自然慢慢撥開水簾,探頭入洞看個究竟。但係小星星都非常之謹慎,探頭入內,又返出嚟睇下出面嘅境況,再探頭入內,又再探出,如是者探入探出水簾洞嘅水簾,搞到小星星成頭濕哂,濕到落頸位,真係用毛巾抹都抹唔乾淨。Miss Tang因為水簾洞俾小星星又出又入嘅探索搞到異常之唔耐煩,一路用佢結實有力嘅雙腳想勾住阿星個蘿柚,企圖要將小星星夾硬拖入水簾洞。哼哼,阿星同小星星又點會咁容易就範?可能Gina都已經知道阿星搞緊乜,所以用力攬實阿星條頸,將阿星拉埋佢度,令到小星星都走番入去水簾洞入面。正所謂水簾縫下過,不得不濕頭。
(待續)😬

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-7-3 08:59 發表 查看引用來源
第26話~

Gina XXVI

之但係Miss Tang又點會任由Gina留低佢唔照顧小口咁順攤呢?Miss Tang即時手咀並用,雙重攻擊Gina啱啱俾小星星撐到脹卜卜充哂血嘅小口同小菊花。原來Gina對於小菊花嘅攻擊係冇辦法抵抗嘅,即刻忍唔住曲 ...
有新故仔,可以硬住食早餐😀

引用:
原帖由 r6654c 於 3/7/2021 09:14 發表 查看引用來源

有新故仔,可以硬住食早餐😀
硬食😬

回覆 7374# star_platina 的帖子

早晨呀  星爺,  咁細緻精彩嘅描繪,梗喺 硬住嚟食,越食就越硬,硬哂鳥  

引用:
原帖由 boar36 於 3/7/2021 09:40 發表 查看引用來源
早晨呀  星爺,  咁細緻精彩嘅描繪,梗喺 硬住嚟食,越食就越硬,硬哂鳥  
師兄形容得真盞鬼😬

[quote]原帖由 boar36 於 2021-7-3 09:40 發表 查看引用來源
早晨呀  星爺,  咁細緻精彩嘅描繪,梗喺 硬住嚟食,越食就越硬,硬哂鳥   x10000000

引用:
原帖由 r6654c 於 3/7/2021 10:03 發表 查看引用來源
[quote]原帖由 boar36 於 2021-7-3 09:40 發表 查看引用來源
早晨呀  星爺,  咁細緻精彩嘅描繪,梗喺 硬住嚟食,越食就越硬,硬哂鳥   x10000000 ...
師兄又咁盞鬼😬

回覆 7372# star_platina 的帖子

星期六都有故事睇,真好!多謝師兄😉

引用:
原帖由 柒七仔 於 3/7/2021 10:26 發表 查看引用來源
星期六都有故事睇,真好!多謝師兄😉
師兄真客氣😬

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆