上一頁下一頁
發新話題

終於同老婆刺激咗一次 再post版 真係更新啦……恭喜發財吖 祝大家新年快樂,出入平安 財色兼收

收藏  |  訂閱
807  432.8k

引用:
原帖由 臭輝 於 2016-10-9 08:34 AM 發表 查看引用來源
正呀
調教到老婆同第二個做仲要親身睇住
一定好正
我當年年少無知,有一晚同老婆吵完,老婆話要出去同ex扑野,我阻住左佢,所以到現在都無機會,後悔中🤦‍♂️

引用:
原帖由 mrfour1973 於 2016-10-18 09:07 PM 發表 查看引用來源
what for your other story
我都係一名咸濕的老公,都好鍾意調教自己老婆成為一個淫妻比自己慢慢開!
haha
你d性幻想我都有
同道中人

引用:
原帖由 mrfour1973 於 2016-10-18 09:29 PM 發表 查看引用來源
你d淫妻幻想我冇實現,但我會同太太搞野前講下我d幻想,她都想知我會點玩她個西。
我地搞野前都會睇下咸片,同時搞前奏都會估到她d幻想係墨,她都幾大膽。但唔會真係實現幻想!!

係la你會唔會知到老婆特別happy時重會在多d心機搞都她在high d ga?

想問下你老婆會唔會plan邊幾日ok會特別叫外邊d男人唔帶袋ga?  同女人打真軍好難忘。我老婆係一d特別日子會講明想打真軍,又會等 ...
而家我只能調教到佢同我一齊出街時,著性感D,大方D俾人𥄫

引用:
原帖由 cc19880910 於 2018-7-21 01:41 PM 發表 查看引用來源

我當年年少無知,有一晚同老婆吵完,老婆話要出去同ex扑野,我阻住左佢,所以到現在都無機會,後悔中🤦‍♂️
:smile_o06::smile_o06::smile_o06:

引用:
原帖由 cc19880910 於 2018-7-21 01:54 PM 發表 查看引用來源

而家我只能調教到佢同我一齊出街時,著性感D,大方D俾人𥄫
我都試過比老婆真空出街,冇BAR冇底底,老婆話入到商場下面好凍

實在太精彩喇!🎉

好野!👍🏻玩到出神入化,佩服

淫妻,臭西吊死妳

繼續寫啦師兄

精彩到停唔到…師兄快d寫落去啦等到頸都長

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆