上一頁下一頁
發新話題

[歐洲賽事] Johnny + Ponti + Cecil & 好友心水帖

收藏  |  訂閱
4.9k  124.9k

引用:
原帖由 ponti 於 2007-8-8 04:03 AM 發表
Sleep ByeBYe All
Bye Goodnight!:023:

引用:
原帖由 jjChui 於 2007/8/8 03:53 發表

多謝先!老炸!好在!
過關 入球大細
3X1星期二 3 馬模 (主) 對 希爾星堡 (客)
細  @ 1.72
星期二 4 耶路撒冷比達 (主) 對 哥本哈根 (客)
細  @ 1.62
星期二 6 薛達 (主) 對 格拉斯哥流浪 (客)
細  @  ...
更新…恭喜全中:041: :036:
去zzz…88:096: :096:

引用:
原帖由 cpl2210 於 2007-8-8 04:12 AM 發表

更新…恭喜全中:041: :036:
去zzz…88:096: :096:
Me Too!886 lo!:096: :096:

引用:
原帖由 wfb 於 2007-8-8 04:04 AM 發表

:098: Congratulations!! the last 10 minutes seems so long !! brother!!
wfb!!係我好朋友:097:

p.s.心水己出:071:

引用:
原帖由 jjChui 於 2007-8-8 04:12 AM 發表

Me Too!886 lo!:096: :096:
好野,,總之跟你買,,無禁煩:027: !!

引用:
原帖由 johnnykck 於 2007-7-29 02:21 AM 發表
8 Aug
高士路(主勝)
青年人(平手主勝)
費古倫斯(0/+0.5)客勝  
帕拉尼恩斯(0/-0.5)主勝  
保地花高(0/-0.5)主勝   
戈亞斯(主勝)
7 Aug
橫濱水手(和局)-----L
馬模(入球大)-------L
薩格勒布戴拿模 ...
我今日淨出巴甲!:023:

回覆 #634 雪白之葬。希 的帖子

好 ... 今日又玩下先 :097:

引用:
原帖由 cecilchao 於 2007-7-29 02:06 發表
Cecil + Ponti & 好友每日心水分享, 交流及討論區
07 Aug
Cecil  連輸9日:044: :044: :044: ....停下先 :032: :032: :032:
Ponti心水於..........page.1 / #2
路過的慘人心水於..........page.1 / #3
...
下次努力:023:

引用:
原帖由 johnnykck 於 2007-7-29 02:21 AM 發表
8 Aug 我今分析在此
http://forum9.188channel.com/viewthr ... age%3D1#pid66161240
高士路(主勝)
青年人(平手主勝)
費古倫斯(0/+0.5)客勝  
帕拉尼恩斯(0/-0.5)主勝   ...
巴甲今日的對碰反而唔想玩!
只係想買戈亞斯!:098: :098:

引用:
原帖由 cecilchao 於 2007-8-7 21:04 發表

BENYAYA...請問你....:086: <--想表達d咩?:046:

如果你係想寸下我...我都可以話你知...起碼我自己中左個讓球贏! 你:086: <--呢個 icon...比我感覺係唔多友善既回post!如果係無特別意思...我相信你 ...
:086: = 停一停
:032: 諗一諗
:098: = 支持
:071:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆