上一頁下一頁
發新話題

那些年,榴槤之國的女孩們

收藏  |  訂閱
11.0k  891.2k

引用:
原帖由 anthonychan 於 4/7/2021 21:48 發表 查看引用來源
夢境表示係咪同現實相反
或者咁講,夢境係潛意識反映一啲訊息俾人,有時候用咗啲古靈精怪嘅夢嚟表達。

一般嘅夢唔係好大問題,但係如果個夢係連續,重複或者令人醒咗都仲印象深刻,就代表潛意識有啲嘢想提醒你喇。

潛意識好似一個4歲左右嘅小朋友,身負過億身家,但係唔識得點樣用,所以先會用啲咁奇怪嘅夢嚟表達😬

回覆 7481# star_platina 的帖子

師兄,簡簡單單就解釋左解夢重點!果然係星師兄!

引用:
原帖由 柒七仔 於 4/7/2021 22:17 發表 查看引用來源
師兄,簡簡單單就解釋左解夢重點!果然係星師兄!
7師兄見笑,有時有啲客戶會受夢纒繞,阿星都會解釋唔係先人報夢,唔係俾鬼責,唔係撞咗嘢,而係自己嘅潛意識有嘢想表達😬

星期一,出住太陽嚟落雨,大家就睇住故仔嚟食早餐啦。各位,第28話~

Gina XXVIII

雙環紋身出絕招
星星單槍戰雙雌

繩角柱成咀成鼻都濕哂,但係紋身筋肉人並冇放過呢碌繩角柱,而係更加用力搖動,將繩角柱連接雙環鋼條人嘅地方更加大幅度咁撞落雙環鋼條人雙腳之間,做成更加大嘅損害。呢個紋身筋肉人不愧為經驗豐富,以比雙環鋼條人豐富11年嘅經驗,做出唔少高難度嘅動作,去令到整場摔角賽事好色不少…………係生色不少先啱,可憐果碌繩角柱,俾兩個摔角手用不同嘅技巧借碌柱嚟互相牽制對方,搞到成碌繩角柱都軟腳蟹咁,最後一碌剛硬無雙,傲然而立嘅繩角柱就係咁,俾兩個摔角選手又搖又撞又磨又夾咁,搖到鬆咗,繼而軟咗,最後三個人一齊瞓咗。都話唔好玩摔角㗎啦,攰死。

阿星攬住Gina同Miss Tang,原本一覺會應該唔知瞓到第二日幾點,呢啲咁幸福嘅時候總會有啲事係會發生。阿星收到個短訊,喺Miss Tang同Gina兩個交換輪流親吻小星星嘅時候,阿星攞起個電話睇下:“星星,記得下星期五嘅聚會,聯絡好其他人。你要補番呢個月俾我,掛住你,E。” 係喎,下星期五係同Cassy道别嘅聚會喎,點樣講俾Gina知好呢?下星期E見到阿星又識咗個女仔,唔知會點反應呢?下星期五,好期待又好擔心。

星期五,收工就梗係同女士們去呢個隆重嘅聚會啦,呢兩日Erieann 入嚟首都開會,住嚟阿星地返工附近間酒店,約咗Cassy 地去佢個貴賓房度飲酒傾偈,阿星Elly同Cassy一早已經攞定行李,Miss Tang同Louise 收工之後攞埋嘢搭輕鐵過嚟,至於Gina 呢,真係要睇下佢幾點到。Erieann 已經喺酒店嘅西餐廳訂咗枱,今晚食西餐,阿星今晚睇嚟都係食西餐多,要保留下啲體力,唔係一陣係西餐食阿星。
(待續)😬

回覆 7484# star_platina 的帖子

星師兄,早呀!
睇嚟下一回應該會有pppppppp 嘅場面出現!好期待啊🍺🥜

引用:
原帖由 柒七仔 於 5/7/2021 07:26 發表 查看引用來源
星師兄,早呀!
睇嚟下一回應該會有pppppppp 嘅場面出現!好期待啊🍺🥜
早呀7師兄,大戰在即,各路英雄都磨拳擦掌,盛況胸前…………空前呀😬

早晨呀各位,唔通又錯過左啲靚相?

回覆 7486# star_platina 的帖子

師兄,辛苦你鳥🤣
場面一定好震撼😆

引用:
原帖由 ykdeng0064 於 5/7/2021 07:52 發表 查看引用來源
早晨呀各位,唔通又錯過左啲靚相?
早呀Y師兄,師兄冇錯過,阿星某出過😬

引用:
原帖由 柒七仔 於 5/7/2021 07:54 發表 查看引用來源
師兄,辛苦你鳥🤣
場面一定好震撼😆
别開星面
盛況胸纒😬

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆