上一頁下一頁
發新話題

劍道馬圈 2020

收藏  |  訂閱
3.8k  222.2k

引用:
原帖由 矮佬 於 2020-2-6 12:00 PM 發表 查看引用來源

現時最有誠意非東拉莫屬, 呢對組合係天衣無縫. 有件電路版想輸都好難.
羊兄,不是拉騎,請問有何高見?

引用:
原帖由 矮佬 於 2020-2-6 10:33 PM 發表 查看引用來源
如果要周身唔好蘇, 一定要食得飽才可以唔蘇. 今次出場一定可以食到飽, 最主要都係朕下都有份出嚟參寶, 應係戰意如虹, 不到黃河心不死, 不過著條褲唔好扣得咁緊喎! ...
羊兄,尼段祭文太高深,解唔通,唔好蘇係指⋯⋯

引用:
原帖由 k隊長 於 2020-2-7 07:10 AM 發表 查看引用來源

羊兄,尼段祭文太高深,解唔通,唔好蘇係指⋯⋯
如果要周身唔好, 一定要食得才可以唔蘇. 今次出場一定可以食到飽, 最主要都係朕下都有份出嚟參, 應係戰意如虹, 不到黃河心不死, 不過著條褲唔好扣得咁緊喎!

引用:
原帖由 矮佬 於 2020-2-7 07:44 AM 發表 查看引用來源

如果要周身唔好蘇, 一定要食得飽才可以唔蘇. 今次出場一定可以食到飽, 最主要都係朕下都有份出嚟參賽, 應係戰意如虹, 不到黃河心不死, 不過著條褲唔好扣得咁緊喎! ...
哦,明解:013:

矮佬之R2預測
路遙知馬力, 要有健康身體同行才可達到
條棍怎可能到地, 唔通係拉長
唔係三流應係九流之人即屎到唔屎之人
國家高度配備精密武器給將領應唔係小野喎

引用:
原帖由 lklklklk890 於 2020-2-7 01:07 AM 發表 查看引用來源

羊兄,不是拉騎,請問有何高見?
屎到唔屎剛放監, 應好等錢洗. 未必係紅星係主角, 那場都有暗湧.

現因馬會改左開售時間, 所以賠率日馬要係賽前一早下午六時才開售. 如要運算賠率就同以往不同, 這一點要留意.

引用:
原帖由 矮佬 於 2020-2-7 08:32 AM 發表 查看引用來源
現因馬會改左開售時間, 所以賠率日馬要係賽前一早下午六時才開售. 如要運算賠率就同以往不同, 這一點要留意.
謝謝羊兄:034::uf16:

引用:
原帖由 矮佬 於 2020-2-7 08:32 AM 發表 查看引用來源
班講馬佬貼士多數要跟賠率而貼, 所以要睇報紙既貼士多數係唔會好準架!

矮佬之R3預測
年年有好運行, 話知你係誰
如成日聽巴菲特講野, 一定有運行
如果怕食塵就唔好行絲綢之路喎
舊啖一到胃認真唔好聞

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆