上一頁下一頁
發新話題

【紅爺CLUBBING @ IN CLUB】《5月10號 (六)》【 P.1 詳情+相片+吹水】暫定

收藏  |  訂閱
825  23.4k

引用:
原帖由 evil833 於 2008-4-22 09:57 PM 發表

in丫唔該,
火花又有d襯家呀.
時不時要轉下場,
否則十條命都唔夠死呀!!!:smile_30: :smile_30:
你而家D襯家極多
多到我上星期六去BABY K都見到:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 阿布仔 於 2008-4-22 10:04 PM 發表

你而家D襯家極多
多到我上星期六去BABY K都見到:smile_30: :smile_30:
你有無個fd叫阿倫上星期搵過我??

引用:
原帖由 紅勇士 於 2008-4-22 10:05 PM 發表

你有無個fd叫阿倫上星期搵過我??
下?應該無.......
我好似無FD叫阿倫....

引用:
原帖由 阿布仔 於 2008-4-22 10:06 PM 發表

下?應該無.......
我好似無FD叫阿倫....
星期6唔知佢話佢係邊個個fd叫倫. 算啦, 由佢.

推一野~~~~~~:smile_38:

引用:
原帖由 紅勇士 於 2008-4-22 10:02 PM 發表

你地想去邊. 就同我老婆講. 因為而家係佢先係團長, 我只係掛名 :smile_43:
哦...無問題呀....
不過無你係度無咁好玩呢....
因為最主要我地係要玩你囉.....哈哈哈!!!!!:smile_30: :smile_30:

回覆 #1 紅勇士 的帖子

厄錢.....:smile_30: :smile_30: :smile_30: 搵笨C兄

而家人仔愈來愈貴. 出糧就好似打88折. 但hk sz通漲都好勁.... 真係生活逼人

引用:
原帖由 厚街仔 於 2008-4-22 10:12 PM 發表
厄錢.....:smile_30: :smile_30: :smile_30: 搵笨C兄
係呀. 有無興趣俾我呃下錢? 你好醒呀!

引用:
原帖由 阿布仔 於 2008-4-22 10:04 PM 發表

你而家D襯家極多
yes....
周膠圍都係襯家.遲d無地方玩lu......:smile_27: :smile_27:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆