上一頁下一頁
發新話題

0419 party後賽果 + 0705魔術師生日再戰party*~CP DISCO介字勁舞團~*看#1

收藏  |  訂閱
750  10.4k

引用:
原帖由 我個女叫布甸 於 2008-5-2 02:35 PM 發表

以我可靠消息~~~~~呢次私人PARTY
冇旦旦或魔術師....亞倫係唔會出席....
咁你諗下佢地有冇預你喇~:smile_38:
據可靠消息...冇雀豬...旦旦同魔術師唔會出席...:smile_40:

引用:
原帖由 我個女叫布甸 於 2008-5-2 02:45 PM 發表
開左新POST喇...
旦旦個活動放唔放入去呀?
加左先...不過日期打...無限期壓後中!!:smile_40:

引用:
原帖由 milk333 於 2008-5-2 03:28 PM 發表

據可靠消息...冇雀豬...旦旦同魔術師唔會出席...:smile_40:
魔術師冇同我反映過~~~:smile_13:

引用:
原帖由 milk333 於 2008-5-2 03:29 PM 發表

加左先...不過日期打...無限期壓後中!!:smile_40:
下...咁嚴重~~:smile_27:

引用:
原帖由 我個女叫布甸 於 2008-5-2 03:32 PM 發表

下...咁嚴重~~:smile_27:
真係就唔到時間...11號又母親節喇...17號肥恆哥私人party...24號我以前條女生日..我要搵返我幸福:smile_40:
咁搵返我幸福之後...我諗...:smile_39:

引用:
原帖由 我個女叫布甸 於 2008-5-2 03:31 PM 發表

魔術師冇同我反映過~~~:smile_13:
佢岩岩打比我 :smile_34:   (似唔似尼斯湖水牛:smile_30

推下先:smile_43:

推下.........

引用:
原帖由 milk333 於 2008-5-2 03:44 PM 發表

真係就唔到時間...11號又母親節喇...17號肥恆哥私人party...24號我以前條女生日..我要搵返我幸福:smile_40:
咁搵返我幸福之後...我諗...:smile_39:
咁有得搵返都好丫......唔使諗D乜~~
最緊要係開心JA~

引用:
原帖由 milk333 於 2008-5-2 03:44 PM 發表

佢岩岩打比我 :smile_34:   (似唔似尼斯湖水牛:smile_30
你係尼斯湖水旦JA~~~:smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆