上一頁下一頁
發新話題

細個偷睇阿媽 part 5更新

收藏  |  訂閱
849  245.9k

引用:
原帖由 65086514 於 2023-8-4 14:07 發表 查看引用來源
契細佬當年都係廿五六歲到契媽話同自己親兒子做,份外刺激和快感,後來方知契細佬係Gay, 平時菊花俾人插,佢都係第一次與女人做愛,仲話要屌到媽咪要認佢做主人 ...
師兄,你是不是雙性嗎?

附件

回覆 751# hung476 的帖子

點請好呢,唔抗拒男男( 當然要合眼緣和技術),但唔會主動出擊囉

回覆 750# cmtam 的帖子

契細佬當年,下下都俾佢頂到前列線,真係一路做一路出精

契細佬係咪好長頂到前列線
真係一路做一路出精
契媽當時在場嗎
引用:
原帖由 65086514 於 2023-8-4 16:37 發表 查看引用來源
契細佬當年,下下都俾佢頂到前列線,真係一路做一路出精

回覆 754# 88yes 的帖子

契媽係度不過無參戰,試過俾契細佬,頂到喉嚨幾日唔舒服,又長,又粗,又硬,仲俾佢口爆埋,起初我加吞落肚,後來終於都吞下,味道雖然有d 腥,但係好滿足

回覆 755# 65086514 的帖子

不過結婚後,就無玩囉,歎過件極品,其他果D , 不提也罷

回覆 751# hung476 的帖子

其實好多男人,都會家中有老婆,但係就同其他人,發生男男性行為,兩種既感覺,完全唔同

引用:
原帖由 65086514 於 2023-8-4 17:29 發表 查看引用來源
其實好多男人,都會家中有老婆,但係就同其他人,發生男男性行為,兩種既感覺,完全唔同
你老婆知道嗎,我意思知道你雙性

回覆 758# hung476 的帖子

知道的,但婚後已經再冇,廿至三十歲時,當年縱慾幾乎什麼都敢去玩,但後來厭倦了,婚後只係老婆,同另外兩個,身份比較特殊的還有來往,太太也知道默許,但條件係唔好玩到返屋企,同破壞別人家庭

契細佬碌野都應該幾勁
引用:
原帖由 65086514 於 2023-8-4 17:16 發表 查看引用來源
契媽係度不過無參戰,試過俾契細佬,頂到喉嚨幾日唔舒服,又長,又粗,又硬,仲俾佢口爆埋,起初我加吞落肚,後來終於都吞下,味道雖然有d 腥,但係好滿足 ...

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆