上一頁下一頁
發新話題

那些年,榴槤之國的女孩們

收藏  |  訂閱
11.0k  892.1k

引用:
原帖由 ykdeng0064 於 5/7/2021 11:17 發表 查看引用來源
請問星星何時出勁爆影片呢
有冇邊度可以上載嚟分享呢?😬

引用:
原帖由 69professor 於 5/7/2021 11:19 發表 查看引用來源
早晨,今朝我杯黑啡同原味梳打餅吾知典解都有啲咸,梗係星兄施展隔空灑鹽秘技!
海鹽嘅美味,在於食西餐嘅時候輕輕灑幾粒,不過海鹽咖啡就真係要細心品嚐,因為唔多見😬

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-7-5 11:38 發表 查看引用來源

有冇邊度可以上載嚟分享呢?😬
呢度不可以嗎,我真係唔知道,對唔住

引用:
原帖由 ykdeng0064 於 5/7/2021 11:43 發表 查看引用來源

呢度不可以嗎,我真係唔知道,對唔住
呢度好似放唔到,如果有得上載咗阿星放連結就好😬

食飯嚕,第29話~

Gina XXIX

群雌眾口耍星星
佳人獨坐展愁眉

Gina其實一路都短訊阿星,問阿星喺度做乜,一路傳啲佢叫人拍佢打碟嘅片同相俾阿星。阿星發現,Gina 喺打碟嘅時候個樣係最開心陶醉嘅,即係話佢係有嘢可以專注。有嘢可以專注對於燥鬱症嚟講係一件好事,呢件可以專注嘅事可以成為佢精神上嘅支柱,幫助減輕抑鬱發作嘅次數同嚴重程度,亦都有助阿星做催眠治療嘅效果。Erieann見阿星一路食嘢一路玩電話,走嚟將阿星個電話搶咗去睇,一望到Gina 傳俾阿星啲相同埋片,即刻話:「幾靚女吖,佢就係你話要介紹俾大家認識嘅人?」

其實阿Cassy 都識咗Gina 好耐,所以佢都加口介紹下Gina 係點樣嘅人,Miss Tang已經同Gina有所接觸,都知道一啲嘅故事,而Elly 就好專心聽Gina 嘅故事,只有Louise 喺度自斟自飲。Erieann 睇到Gina 傳俾阿星嘅紋身露半球相,即刻“嘩”咗一聲,然後走過嚟阿星度一手扭住阿星耳仔話:「快啲講,係咪已經同佢做咗?」Elly 坐喺阿星右邊,望住阿星俾Erieann 扭住耳仔,好温柔咁話:「如果你同佢做咗,你要同我哋補番,唔可以冷落我哋嫁。」然後搭住阿星嘅右手。Cassy坐 喺阿星嘅左邊,一路用用手指喺阿星隻左手度打圈圈,一路同阿星話:「嗱,大家都唔係咁霸道嘅,你同佢做咗要講出嚟,而且好似Elly咁講,要補番俾大家,要公平對我哋嫁,知道冇?」同阿星十指緊扣。Miss Tang 喺呢個時候行到去阿星嘅背後攬住阿星,然後喺阿星隻冇人擰住嘅耳仔度吹氣然後話:「你唔會因為佢身材好過我就唔理我嫁呵?」阿星打咗個冷震,剩低Louise 坐喺度自斟自飲。

Erieann 喺阿星部爛舊手機度打咗一段嘢,打咗一陣之後掉番部手機嚟阿星度,然後對住阿星冷笑。阿星打開手機嚟睇,原來佢打短訊俾Gina 同佢講阿星好掛住佢,叫佢快啲嚟,而Gina 嘅答覆係依家即刻到。唔好咁啦阿Erieann ,你咁玩人會折福㗎好冇。
(待續)😬

群雌眾口耍星星,
佳人獨坐展愁眉?

引用:
原帖由 ykdeng0064 於 5/7/2021 12:34 發表 查看引用來源
群雌眾口耍星星,
佳人獨坐剪愁眉?
嘩哈哈,簡直貼題到爆😬

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-7-5 12:37 發表 查看引用來源

嘩哈哈,簡直貼題到爆😬
多謝賞識,啱用就請隨便用

回覆 7515# star_platina 的帖子

睇完星兄嘅故事,再睇Y兄嘅詩句,真是樂趣無窮也😂

引用:
原帖由 ykdeng0064 於 5/7/2021 12:42 發表 查看引用來源

多謝賞識,啱用就請隨便用
啱哂,已貼😬

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆