上一頁下一頁
發新話題

那些年,榴槤之國的女孩們

收藏  |  訂閱
11.0k  891.1k

哈,收工時間,大家又點呢?第30話~

Gina XXX

六女迎來喜相逢
目的各異有不同

Gina 喺阿星地未食完飯之前就已經趕到,仲係著住一件黑色tee,同一條牛仔短裙,露出一雙非常之有線條嘅美腿,令阿星諗起早兩晚同Gina,Miss Tang地忙咗成晚,兩副健美冇多餘脂肪嘅身體,Miss Tang狂野嘅乳環,力的表現嘅雙腿雙臂,均勻嬌小嘅30A;Gina細緻嘅左臂紋身再加上心口嘅蜘蛛,蜘蛛下面嘅34B,纖細睇落好似冇生過小朋友嘅馬甲線,三個人整晚都非常之忙碌。

Gina 一上到嚟餐廳就即刻打電話俾阿星,Cassy 接咗電話,一路指示佢嚟阿星地張枱度,Gina 一嚟到見到阿星,即刻過嚟問:「你冇嘢吖嘛?」阿Erieann ,真係多得你唔少。阿星唯有企起身表示自己冇事。Gina 望到阿星身邊咁大棚人好似有啲意外,不停打量Cassy 同Miss Tang以外嘅Elly,Louise 同Erieann 。阿星拍拍Gina 個頭,話:「我啲朋友同你玩啫,你唔好介意。食咗飯未,不如一齊?」

Gina望住其他人,然後埋去Cassy 度同Cassy 密斟咗幾句,跟住Cassy 就叫人搬咗張櫈過嚟放咗喺Cassy 旁邊俾Gina 坐。張長枱依家嘅係咁樣嘅:一邊由左至右係Louise ,Erieann 同Miss Tang ,另一邊由左至右係Gina ,Cassy ,阿星同Elly 。七個人,坐得好尷尬,Louise 繼續喺度自斟自飲,其他人亦都開始傾偈。最後Cassy同Gina調咗位,等佢坐嚟Cassy同阿星中間。Gina見到阿星好似覺得好安啲,可能因為之前一晚嘅催眠幫佢好快咁處理咗佢嘅情緒,令佢覺得阿星可以俾到佢安心啩?
(待續)😬

回覆 7541# star_platina 的帖子

六女迎來喜相逢
目的各異有不同

你認為如何?

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-7-5 15:27 發表 查看引用來源

點止呀,直頭雙腳發軟啦😬
唔軟都唔得啦

仲欠一個女就可以做韋小星

引用:
原帖由 ykdeng0064 於 5/7/2021 17:23 發表 查看引用來源
六女迎來喜相逢
目的各異有不同

你認為如何?
甚好甚好😬

引用:
原帖由 anthonychan 於 5/7/2021 17:26 發表 查看引用來源
唔軟都唔得啦
阿星唔想軟㗎,不過無奈小星星唔爭氣😬

引用:
原帖由 kklee1969 於 5/7/2021 17:28 發表 查看引用來源
夠皮啦大佬,阿星冇貨賣😬

引用:
原帖由 kklee1969 於 2021-7-5 17:28 發表 查看引用來源
開枱打麻雀仲爭一隻腳,所以要搵多個先至夠兩台

引用:
原帖由 ykdeng0064 於 5/7/2021 17:45 發表 查看引用來源

開枱打麻雀仲爭一隻腳,所以要搵多個先至夠兩台
係喎,四個開枱,兩個捉國際象棋,得返阿星一個某樹幹添😬

回覆 7549# star_platina 的帖子

咁似唐伯虎點秋香!😉

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆