上一頁下一頁
發新話題

真人真事~我的第一次(一氣呵成版)P.38好似有野体喎

收藏  |  訂閱
846  537.3k

一個不完美的故事,令人的心緊緊揪著。失之交臂的張力。
還以為你和cindy會最後在一起呢!!!
很想知道樓主是不是與sara分手後便孤身一人。

你們好~ 我到而家至睇到 這一個 touching 既story~
講真~樓主你的 遭遇是比好多人都沒經歷過~我都有少少想feel 下~

我都十分想睇樓主你和cindy所經歷既everything~

最後我想祝樓主你都可以找到一個女仔與 cindy 一樣~:smile_40:

推一推~~

我o係半年前睇左呢個咁感動人心既故事  話咁快就過左半年時間   
今日突然諗番起呢個故事於是就上黎睇下呢個post  
anyway     幫樓主你推post先 ^^

樓主 , 等緊cindy日記內容 .. 好期待 :smile_40:
同埋 , 好好睇 ... 好感人 .. 睇到眼濕濕 :smile_o03:

真係好好睇...好感動...我都係男仔..我都睇到喊= =
無論cindy sandy 定 sara 個個都刻骨銘心...
cindy既體貼, 愛護
sandy既善良, 變化
sara既口不對心, 外剛內柔...
每一個都觸動到我的心...
sara既自我反省令我更羨慕你...
sandy而家結左婚..我都祝佢幸福快樂...
你同sara sandy最後分左手...呢段回憶永遠都會係你地心入面...希望你地會繼續關心大家...照顧大家...繼續係好朋友... 這樣的回憶真的很難得!

最後我想問一個問題...cindy既去世係事實定係為故事情節...我明白故事真假已經唔重要...因為都一樣觸動我...但...我真係好想知...故事令我都好關心佢既病- -...希望你會回覆我...如果唔方便係到講  可以pm我..

呀呀..最最後....cindy既日記幾時出...有冇打算出...i mean得唔得閒

引用:
原帖由 css852 於 2009-12-9 09:20 PM 發表 查看引用來源

我同你既意見一樣放心 阿輝哥都講過
好精彩果d電影情節~都係經真人改篇出黎
如果佢冇經歷過~試問點嘔得出幾萬字出黎?
我地一齊相信佢無論真假 我決定繼續支持呢個故事
其實我會希望同佢繼續聯絡...既係cindy...我好想知佢到底有冇事...個病好番未...定係真係.....
到底故事真假 cindy既事到底係作定真...其實都一樣感動左我地..我覺得唔會影響對小說既睇法

樓主支持你呀
睇完我都有d想喊
好感動..
不過我覺你呢個故事唔應該放係呢個版^^

終於睇完啦  感覺唔錯
又一開始搞野到後來真正GA愛情故事都轉接得幾好
總之令到我睇得好投入啦

都幾舊post下...

樓主..

你貼去愛情故事果到啦

我覺得放係情色文學...會晒左

上一頁下一頁