上一頁下一頁
發新話題

劍道馬圈 2020

收藏  |  訂閱
3.8k  222.2k

引用:
原帖由 劍山白 於 2020-2-6 06:38 PM 發表 查看引用來源

唔系講養生喎:096:
應係談笑風生, 運轉乾坤, 逆運而生, 昆得就昆.

引用:
原帖由 矮佬 於 2020-2-7 09:06 AM 發表 查看引用來源

應係談笑風生, 運轉乾坤, 逆運而生, 昆得就昆.
跟你兩位兩年,得益不少,刨馬已經習慣睇你哋心得,參透古惑門路,學唔少嘢:013:

可用pps入$馬會:

引用:
原帖由 劍山白 於 2020-2-7 09:28 AM 發表 查看引用來源
可用pps入$馬會:

[attach]12135688[/attach] [attach]12135689[/attach]
其實馬會好法國大餐, 員工上班可以接受體檢, 一定唔會人傳人, 又有帶乳罩, 洗鬼要聽林仔之命咩! 林仔叫下部唔帶安全套係認真低B, 如果部下有甚麼衫長褲短的話, 揾鬼去做野咩! 假仁慈又專制, 唔通又係到左更年期啩! 馬會銅人又要跟到足, 不過那條大奸鳩一定唔會取消賽馬只靠轉播海外賽事嚟揾銀啦! 皆因佢有幾條小三要照顧喎! 不過凡事活到老時要學到老, 唔係電腦打不出字時, 都唔知有鎖鍵盤這回事, 所以係:

燎靠血來充,
血靠腦來控,
腦靠人去勞,
人靠錢來養,
錢靠老頭來,
老靠人保養.

咁遲d疫情好番,係咪會變番正常開售時間

引用:
原帖由 ryanqqyy 於 2020-2-7 02:59 PM 發表 查看引用來源
咁遲d疫情好番,係咪會變番正常開售時間
病在肺,愈於冬。冬不愈,甚於夏,夏不死,持於長夏, 如要正常的話要等下季唔係開鑊, 係開鑼.

[quote]原帖由 ryanqqyy 於 2020-2-7 02:59 PM 發表 查看引用來源
咁遲d疫情好番,係咪會變番正常開售時間 [/quote

星期日 日馬正常受注時間
星期三/星期六 先6點

誠哥你好勁, 串到林仔無聲出, 是否收到風, 呢條林仔氣勢已盡.
1. 鼓勵全民強制戴口罩,要是公共交通工具的乘客拒絕會強制執行,千萬不要掉以輕心
2. 政府搜羅的二千萬個口罩會派給全體市民,不是交由「市場機制」,也不是只交給友好團體
3. 政府繼續全球搜購口罩,不惜代價空運回澳,「葡萄牙口罩已經比我地買晒」, (唔似林仔要分派比自己友, 同友好團體因有回用收)
4. 自己和全體官員繼續以身作則戴口罩(林仔要下部唔準戴口罩, 改帶乳罩, 因佢已入股袋安芬, 罩可買一開二, 係有著數同好用)
5. 關閉澳門最大經濟命脈賭場半個月(林仔要馬會關閉場外投注站, 為著要討好啲亞伯同亞, 等佢哋唔洗輸咁多, 生果金唔洗加)
6. 呼籲全體市民提出各種建議集思廣益(林仔對各種建議不聞不問, 因佢對門有反感, 即係門+西)

附件

引用:
原帖由 矮佬 於 2020-2-7 03:59 PM 發表 查看引用來源
誠哥你好勁, 串到林仔無聲出, 是否收到風, 呢條林仔氣勢已盡.
1. 鼓勵全民強制戴口罩,要是公共交通工具的乘客拒絕會強制執行,千萬不要掉以輕心
2. 政府搜羅的二千萬個口罩會派給全體市民,不是交由「市場機制」,也不是只 ...
林仔條菜經常後知後覺進退失據,養埋成班窩囊,結果兩頭唔到岸:138:

引用:
原帖由 k隊長 於 2020-2-7 06:12 PM 發表 查看引用來源

林仔條菜經常後知後覺進退失據,養埋成班窩囊,結果兩頭唔到岸:138:
為甚麼高老細都要串林仔, 好似話港澳碼頭封關林仔都無事先通知一聲, 所以誠哥條氣唔順要串一串林仔.

附件

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆