上一頁下一頁
發新話題

我與補習學生的故事(一年後的更新, Part 36 updated #1765)

收藏  |  訂閱
1.8k  1.6m

引用:
原帖由 毛明示 於 2022-6-30 16:15 發表 查看引用來源
三個女學子輪流食左補習老師的故事
可能。又係呢區有人出post, 我和補習老師的故事。

引用:
原帖由 miyeebb 於 2022-6-30 16:45 發表 查看引用來源
我覺得佢地3個其實係傾過,之後先實行輪住食左你
係輪,唔係輪住食,做男奴。

回覆 748# miyeebb 的帖子

引到你出黎wo 😝😝😝

睇黎大家對補習老師食到純情學生(雖然應該只係其中一個係咁)既情節好期待. 哈哈!

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-6-30 15:09 發表 查看引用來源
第一次一定要慢慢來!
你好細心喎

引用:
原帖由 blondie_cheung 於 2022-7-1 01:16 發表 查看引用來源

你好細心喎
梗係,整痛咗佢咪大家都冇得享受!😉

Ally, Wendy反正俾人破咗處, 佢哋肚餓隨時可以餵飽佢哋
但Miki又係處, 又係令樓主心動既人, 要食佢真係要諗清楚, 起碼確定下關係, 製造下浪漫, 咁至少有個美好回憶

Ching 好嘢, 連我這個萬年CD ROM 忍唔住要回post一下

ching 如果係鍾意Miki 但連食三女後, 好似又好難同Miki拍拖喎

同Miki一齊過夜嗰下, 令我諗返起以前都同過一個女仔過夜, 之後就踏上咗一腳踏兩船, 仲要兩個女仔係好朋友, 雖然一齊好刺激, 但要成日呃住正印個心又唔知點。

所以想睇下ching當年係咩感受

引用:
原帖由 devil2006 於 2022-7-1 13:45 發表 查看引用來源
Ally, Wendy反正俾人破咗處, 佢哋肚餓隨時可以餵飽佢哋
但Miki又係處, 又係令樓主心動既人, 要食佢真係要諗清楚, 起碼確定下關係, 製造下浪漫, 咁至少有個美好回憶 ...
這個年紀的女孩其實已經好明白,破處是遲早的事,關鍵問題只係想將自己第一次交比邊個,有啲女仔甚至好明白,心甘情願將第一次交給他的那個男子,不是和自己走落去的那一個,甚至可能不是男友,只是這個男性,是自己最喜歡的那一個。

至於已經破處,可能追求就是愉快的經歷,開心就最緊要。也許當時我們年紀小,處理得唔好在所難免,只是回頭已是百年新。

等你好返快啲返黎呀kenny

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆