上一頁下一頁
發新話題

[米高@完滿結束@相集]5月31日星期六晚咀咀~風花雪月淫K團 O團費含司華力腸 (II)

收藏  |  訂閱
797  10.0k

引用:
原帖由 頂李個費2008 於 2008-6-2 11:20 AM 發表

終於唸起我
又話牛仔吧之後 過黎飲杯:smile_35:

引用:
原帖由 shingmichael 於 2008-6-2 09:30 AM 發表

好好玩!!!!!!!!!^^"
8號房有幾好玩

引用:
原帖由 shingmichael 於 2008-6-2 09:46 AM 發表

7月 :
珠海 / 長安 / 淡水團:smile_04:
報咗淡水先
費事到時無位

引用:
原帖由 shingmichael 於 2008-6-2 09:44 AM 發表

重點係 搵到十年難得一見的乖乖女
陪到第日11點.........
沙咀仲點搵呀  
超!最憎返大6,尤其是沙咀:smile_30:

引用:
原帖由 頂李個費2008 於 2008-6-2 11:22 AM 發表

8號房有幾好玩
唉.............

引用:
原帖由 頂李個費2008 於 2008-6-2 11:24 AM 發表

報咗淡水先
費事到時無位
/ = or

引用:
原帖由 頂李個費2008 於 2008-6-2 11:25 AM 發表

超!最憎返大6,尤其是沙咀:smile_30:
哦係咩..............真係頂李個費9394

引用:
原帖由 shingmichael 於 2008-6-2 11:21 AM 發表

又話牛仔吧之後 過黎飲杯:smile_35:
18:00到七樓,又發明咗新【失盅】玩法,對到阿媽都唔認得
撞着個女女係【巴蜀】,俾佢執咗劑
食完飯過牛仔吧,入到房遲到俾人又亨九幾杯
跟住打電話叫人送酒入你房,佢地話唔敢
因為你開珍媽房,佢地怕人哋話入嚟爭客,下次先過去插肥婆珍
12點幾皇后大道call生日會,事前不知,過到去成班竹星仔响度索野
撞啱個盆樣靚身材好,切完蛋糕,借D意同條女走先
下次補番:smile_15:
Re:最憎返大6:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 頂李個費2008 於 2008-6-2 11:42 AM 發表

因為你開珍媽房 ...
哈哈........你慢慢插
但係我有另一班朋友玩緊 同場不同房
打電話叫人送酒入你房 <---打比邊個 等我追番先:smile_35:

Re : 頂李個費最憎返大6:smile_46:

引用:
原帖由 頂李個費2008 於 2008-6-2 11:42 AM 發表

因為你開珍媽房 ...
我都計唔到你出左幾多Q:smile_19:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆