上一頁下一頁
發新話題

劍道馬圈 2020

收藏  |  訂閱
3.8k  221.8k

引用:
原帖由 矮佬 於 2020-2-7 06:41 PM 發表 查看引用來源

為甚麼高老細都要串林仔, 好似話港澳碼頭封關林仔都無事先通知一聲, 所以誠哥條氣唔順要串一串林仔.
阿爺有眼無珠,誤信中聯辦班癈柴,比林仔條菜上咗,而家只有等時間,所以尼獲嘢要中聯辦阿頭問責,林仔條菜做事真出人意表:028:

6点先開售、賠率要到聽朝先準D!

R1 馬前課之預測
你唔係窒住哂啦! 我覺得每一天不能沒有妳呀! 影疾
大力啲, 大力啲, 我就快嚟呀!唔好等我條腰骨都要斷埋! 全力衝
妳同隻豬無乜分別永遠都咁易上檔. 都柏名駒
楊千華前度男友好似一舊飯咁款, 因為佢亞媽係犯婦人犯老太. 熱鬥車神

R2 馬前課之預測
路遙知馬力, 要有健康身體同行才可達到 放馬過來
條棍怎可能到地, 唔通係拉長 君臨大地
唔係三流應係九流之人即屎到唔屎之人 金津輝煌
國家高度配備精密武器給將領應唔係小野喎 小福將

R3 馬前課之預測

年年有好運行, 話知你係誰 添好運
如成日聽巴菲特講野, 一定有運行 理想回報
如果怕食塵就唔好行絲綢之路喎 紅褲日
舊啖一到胃認真唔好聞 前進

R4 馬前課之預測
爆騷 皇帝賽 箭意 量化歡騰
如果要周身唔好蘇, 一定要食得飽才可以唔蘇. 今次出場一定可以食到飽,
最主要都係朕下都有份出嚟參賽, 應係戰意如虹, 不到黃河心不死, 不過著條褲唔好扣得咁緊喎!

R10 馬前課之預測

小姐妳唔洗咁傷心咁會變得好醜樣呀! 你老豆見妳成日要聽聞屎, 始終同看更李割席 忠心美麗
亞姐妳將架車噴到紅噹噹, 是否賀新年呀? 廣陵王
娘家婦女: 東伯你今次件貨好似樣, 我哋是否可以撒嬌 加州大帝
林仔, 我哋班領隊已經無啖好食, 大部份遊行社差不多要執豆了! 關鍵時機

引用:
原帖由 劍山白 於 2020-2-7 07:22 PM 發表 查看引用來源
6点先開售、賠率要到聽朝先準D!
有劇本安排, 賠率都可以以現時作準, 因為班搶錢者唔等得咁耐架!

通血管咁多飛!反而汪明荃已轉型長D馬為小肉鮮餅一道!但D飛又未夠勁!

引用:
原帖由 劍山白 於 2020-2-7 11:14 PM 發表 查看引用來源
通血管咁多飛!反而汪明荃已轉型長D馬為小肉鮮餅一道!但D飛又未夠勁!
東哥仔(通波仔)同尾場講數王關係非常之密, 只不過搖搖咁重飛都幾牙煙.

無賠率即是無得賭, 問亞媽可否唔好倒, 輸左就要隨時報到. 所以睇平馬人貼士, 不如慳番幾雞屎餅, 買番粒糖去趙下囉.

雖然潘狗騎王排行第四, 不過唔代表佢成績會差. 多數特別要留意.

R1 心中有您 都柏名駒 醒旺財 影疾

再生債主、扶歌寄意!

https://youtu.be/SP-VHCYjbOM

人生於世上有分聚知己
多少友誼能長存
今日別離老友雙雙至善手
友誼常在你我心裡

今天雨落暫別 他朝太少能聚首
縱使不能會面 始終也是朋友

燕竇萬里山 且恨兩地遙
不須見面 心中也知曉
友誼改不了