上一頁下一頁
發新話題

【紅爺CLUBBING @ IN CLUB】《5月10號 (六)》【 P.1 詳情+相片+吹水】暫定

收藏  |  訂閱
825  23.3k

引用:
原帖由 阿布仔 於 2008-4-22 10:22 PM 發表

我地成班同事落去死過.........
無乜留意有無女............
成班麻甩佬, 落大排檔算吧啦 :smile_30:

訓先. 一陣睇波. 聽晚返上去睇巴塞vs曼聯

引用:
原帖由 阿布仔 於 2008-4-22 10:20 PM 發表

我都無女問我要女..........你無野呀........:smile_45: :smile_45:
小你....
你無女....今日咁大把囉.....
一個一得果一日無女....
唉...真係羡慕死人呀.cc:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 紅勇士 於 2008-4-22 10:21 PM 發表

間間吧都有拳手架啦 :smile_30:
係有呀....
d拳手隻隻都係睇得唔食得架嘛...cc...
:smile_38: :smile_38:

引用:
原帖由 evil833 於 2008-4-22 09:38 PM 發表

仲有我係度.cc.
呢個星期應該會過來的.
不過應該會係會帶女來呀.cc....:smile_40: :smile_40:
哈哈,想去边度玩啊先?终于可以见到你地拉`~~~~~~~~ :smile_34:

引用:
原帖由 阿布仔 於 2008-4-22 10:14 PM 發表

我仲慘..........玩又多
而家香港飲酒仲平....睇黎遲D要回歸香港
车~~深圳靓女多嘛,呢排好多f稳我问我有无地方玩~:smile_39:

如果你系香港甘样扣女法,一 早比人稳到你屋企,叫你负责~哈哈哈:smile_30: :smile_34:

星期6见拉~`哈哈, 训觉先`~~~~早抖啊,布,dicky

[fly]...推帖Post Pushing#Tks For Your Sharing#路過當支持#...[/fly]
[fly]...又係時候賣廣告 黃金時段每6秒6毫...[/fly]

引用:
原帖由 ○o晴儿o○ 於 2008-4-22 10:51 PM 發表

哈哈,想去边度玩啊先?终于可以见到你地拉`~~~~~~~~ :smile_34:
我想去in囉.唔知其他師兄想去邊呢.cc.

引用:
原帖由 ○o晴儿o○ 於 2008-4-22 11:39 PM 發表
星期6见拉~`哈哈, 训觉先`~~~~早抖啊,布,dicky
哈哈,無晒人喎.
我又係度自己玩下手指先...:smile_30: :smile_30: :smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆