上一頁下一頁
發新話題

工作 #1 #16 #31 #52 #78 #89 #118 #133 #158 #187 #213 #248 #263 #280

收藏  |  訂閱
1.2k  942.2k

brother 真係好多奇遇. 其實都想問下 brother 對住甘多女性, 有 D 見你話好窄, 個女人少做, 會唔會夾到走火 ??

引用:
原帖由 大舊強 於 2021-1-28 16:05 發表 查看引用來源
brother 真係好多奇遇. 其實都想問下 brother 對住甘多女性, 有 D 見你話好窄, 個女人少做, 會唔會夾到走火 ??
少做  好窄  可以係獨立   亦可以係一齊  出現

窄大家當然會舒服  感覺實在  
少做  視乎對手狀態喇 有d慢熱  有d好刺激
我又未試過走火

師兄點樣笑住再摸出事呢,好繁張喎!

回覆 773# timLeung88 的帖子

Carry on please
最後有冇食表姐

師兄之後有冇出事
引用:
原帖由 camry6783 於 2021-1-28 10:40 發表 查看引用來源
首先講下点解會知係朋友表姐? 話說我偶爾會到朋友家中食晚飯   都會見到表姐出現  佢已婚  未有小朋友 大約40歲到  因為朋友講大佢唔多…  差不多每次都見到表姐2公婆   而佢老公愛車所以我同佢老公都幾好傾  每次總 ...

引用:
原帖由 camry6783 於 2021-1-28 20:19 發表 查看引用來源

少做  好窄  可以係獨立   亦可以係一齊  出現

窄大家當然會舒服  感覺實在  
少做  視乎對手狀態喇 有d慢熱  有d好刺激
我又未試過走火
多謝回覆. 真心勁

回覆 770# camry6783 的帖子

前排有個家姐,依家又多個表姐。👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻

回覆 770# camry6783 的帖子

咁表姊從此成為常客了??

#770更新完…………

引用:
原帖由 taifanshu 於 2021-1-29 12:57 發表 查看引用來源
咁表姊從此成為常客了??
冇呀 冇再約過 間中吹下水

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆