上一頁下一頁
發新話題

那些年,榴槤之國的女孩們

收藏  |  訂閱
11.0k  892.3k

要睇好嘢就要等 等 等

收工~

Louise XV

兩個女仔差唔多高,都係到阿星嘅胃咁上下,Miss Tang將阿星推返埋床坐低,可能嫌阿星企喺度太高錫唔到咀啩,跟住佢將Louise拖埋嚟阿星面前,將Louise嘅雙手放上阿星頸上面,然後上埋床,用佢纖瘦嘅身體壓住阿星,再將Louise拉埋阿星度,三個人抱埋一齊。阿星坐咗喺床度,Louise企喺度就高過阿星少少,變成阿星抬頭同Louise錫咀,Louise嘅咀唇偏厚,有一種吸引男人嘅魔力,而且Louise親咀非常之有技巧,條脷好識得挑逗阿星條脷。兩團38G嘅威力非同小可,喺阿星條頸嘅左右包住,直頭好似頸巾咁,Miss Tang嘅鋼毛刷一路喺阿星背脊個紋身度刷,刷到阿星好舒服。

Louise一路錫住咀一路騎咗上阿星度,小星星因為Louise同Miss Tang而再次變成憤怒鳥,Louise嘅小口其實已經因為頭先睇到阿星同Miss Tang嘅親蜜而充滿濕潤,小口輕輕喺小星星頭頂磨擦,就已經將小星星整到一頭都係,Louise一壓低小口,已經將小星星完全吞沒,小星星一進入,就已經去到盡頭,頂到一塊,呢塊,應該係手術後嘅剩餘,阿星用力去感受,而Louise亦都因為直接坐上阿星度而被深入,呢個時候,Miss Tang攞出毛毛尾,坐喺床邊攬住Louise,再將毛毛尾塞入小菊花,然後喺阿星同Louise面前令自己快樂。Louise嘅不停擺動,Miss Tang嘅雙手不停進出,阿星嘅雙手攬住佢哋兩個,三個人進入忘我嘅世界,最後小星星再次爆出星塵暴,燃燒Louise嘅小口,Louise合埋雙眼回味星塵暴嘅滋味,而Miss Tang亦都噴出咗少少嘅泉水,阿星見到Miss Tang噴出唔多,用兩隻手指幫佢再一次逹到頂峯,噴泉噴灑落床,形成一張地圖,三個人緊緊抱埋一齊,Louise嘅眼淚,Miss Tang嘅眼淚,阿星親佢哋嘅時候一一品嚐到。
(待續)😬

回覆 772# star_platina 的帖子

其實Louise之前發生咩事,可否分享下呢?

引用:
原帖由 柒七仔 於 7/6/2021 16:52 發表 查看引用來源
我都miss哂,哈哈
追追尋尋覓覓找找,迷粒痴痴醉醉癲癲😬

引用:
原帖由 leowaiwai 於 7/6/2021 17:12 發表 查看引用來源
我真係不斷F5中
努力呀師兄😬

引用:
原帖由 柒七仔 於 7/6/2021 17:13 發表 查看引用來源
Me too🤣
等了又等
等又再等 為你等又再等 始終等你不到😬

引用:
原帖由 leowaiwai 於 7/6/2021 17:16 發表 查看引用來源
愛著你 掛念你 渴望你前來和我接近
好詩情畫意呀師兄😬

引用:
原帖由 柒七仔 於 7/6/2021 17:17 發表 查看引用來源
要睇好嘢就要等 等 等
等又再等 為你等又再等 始終等你不到😬

引用:
原帖由 柒七仔 於 7/6/2021 17:32 發表 查看引用來源
其實Louise之前發生咩事,可否分享下呢?
果個粗心大意嘅老公,一次意料之外嘅小産,將一個美麗嘅女人,糟蹋咗😬

回覆 774# star_platina 的帖子

痴痴呆呆瘋瘋癲癲 渾渾噩噩迷迷懵懵

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆