上一頁下一頁
發新話題

[米高@完滿結束@相集]5月31日星期六晚咀咀~風花雪月淫K團 O團費含司華力腸 (II)

收藏  |  訂閱
797  10.0k

引用:
原帖由 shingmichael 於 2008-6-2 12:11 PM 發表

:smile_30: 多謝
未回魂?副Turbo轉得甘慢
生日 替你請定民工

引用:
原帖由 shingmichael 於 2008-6-2 12:17 PM 發表

有制服開V胸祺袍,有禮貌,有招呼,玩得,猜得
3-5-8?:smile_41:
我無問,坐咗一陣,我話走先,條女可能渴水,甘咪順佢意,走時放得五磅,替你打聽一下

引用:
原帖由 頂李個費2008 於 2008-6-2 12:18 PM 發表

未回魂?副Turbo轉得甘慢
生日 替你請定民工  
星期一嘛:smile_30:

引用:
原帖由 頂李個費2008 於 2008-6-2 12:22 PM 發表

我無問,坐咗一陣,我話走先,條女可能渴水,甘咪順佢意,走時放得五磅,替你打聽一下  
好呀 唔該
都係聽人講 皇后而家酒水貴左好多好多喎:smile_38:

引用:
原帖由 shingmichael 於 2008-6-2 12:24 PM 發表

好呀 唔該
都係聽人講 皇后而家酒水貴左好多好多喎:smile_38:
開心唔好計啦,裝修都唔同師父啦
開Part III果條5354呢,去緊報告牙

引用:
原帖由 頂李個費2008 於 2008-6-2 12:27 PM 發表

開心唔好計啦,裝修都唔同師父啦
開Part III果條5354呢,去緊報告牙  
佢係常州卦.............:smile_45: 我估
星期日中午一行四人上CP幫希哥搬屋
嘩......佢間新屋丫 真係幾正

引用:
原帖由 shingmichael 於 2008-6-2 12:29 PM 發表

佢係常州卦.............:smile_45: 我估
星期日中午一行四人上CP幫希哥搬屋
嘩......佢間新屋丫 真係幾正
駛鬼你哋搬,响樓下大嗌搬屋,十九幾個民工啦
不過D百佳會將D貴重野搬番去自己屋企

引用:
原帖由 頂李個費2008 於 2008-6-2 12:43 PM 發表

駛鬼你哋搬,响樓下大嗌搬屋,十九幾個民工啦
不過D百佳會將D貴重野搬番去自己屋企  
俾面派對
將D貴重野搬番去自己屋企

引用:
原帖由 shingmichael 於 2008-6-2 09:46 AM 發表

7月 :
珠海 / 長安 / 淡水團:smile_04:
SUPPORT

控制塔:期待機師報告:smile_45:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆