上一頁下一頁
發新話題

肥臀妻

收藏  |  訂閱
902  176.0k

引用:
原帖由 MAN818 於 2022-11-7 07:01 發表 查看引用來源
哈哈~唔職員証,對波都前後揈吓揈吓😍😍😍🤣🤣
😆都係你心水清
你一定玩慣啦

不過我冇好似AV男優咁好體能,推撞半小時都未射。通常我哋入屋企門口  佢放低手袋,大家洗乾淨手,就開始互摷  打車輪  有時叫佢含吓L    我就指插佢一陣  佢就入房對住鏡揭起西裙  拉低絲襪  彎身撲低等屌

引用:
原帖由 issacsac 於 2022-11-7 18:30 發表 查看引用來源

😆都係你心水清
你一定玩慣啦

不過我冇好似AV男優咁好體能,推撞半小時都未射。通常我哋入屋企門口  佢放低手袋,大家洗乾淨手,就開始互摷  打車輪  有時叫佢含吓L    我就指插佢一陣  佢就入房對住鏡揭起西裙  拉低絲 ...
你老婆咁樣自己波都好正,自動比你屌

引用:
原帖由 樓上吉仔 於 2022-11-7 19:14 發表 查看引用來源
你老婆咁樣自己波都好正,自動比你屌
有時佢都會冇mood㗎,又話乾又話痛、會吹我話我攪咁耐🫣
其實  d 女人自己都需要啦

引用:
原帖由 issacsac 於 2022-11-7 19:36 發表 查看引用來源

有時佢都會冇mood㗎,又話乾又話痛、會吹我話我攪咁耐🫣
其實  d 女人自己都需要啦
有需要未好,我老婆近排反而冇乜需要,有時屌佢時話有少少痛,所以都好影響性趣

引用:
原帖由 樓上吉仔 於 2022-11-7 19:42 發表 查看引用來源
有需要未好,我老婆近排反而冇乜需要,有時屌佢時話有少少痛,所以都好影響性趣
你試吓引吓佢
我有時係被入面拿起佢睡裙,拉開under 邊   啜又乃佢g 點,佢會乖乖受屌㗎

引用:
原帖由 issacsac 於 2022-11-7 18:30 發表 查看引用來源

😆都係你心水清
你一定玩慣啦

不過我冇好似AV男優咁好體能,推撞半小時都未射。通常我哋入屋企門口  佢放低手袋,大家洗乾淨手,就開始互摷  打車輪  有時叫佢含吓L    我就指插佢一陣  佢就入房對住鏡揭起西裙  拉低絲 ...
好多女人喜歡後推,屌起來撞擊時啪啪聲好享受😍😍😅😅

引用:
原帖由 issacsac 於 2022-11-7 20:47 發表 查看引用來源

你試吓引吓佢
我有時係被入面拿起佢睡裙,拉開under 邊   啜又乃佢g 點,佢會乖乖受屌㗎
10個女人9個半喜歡男人幫佢瀨閪🥰🥰🥰
一瀨就想俾人屌🤭🤭🤪🤪

引用:
原帖由 MAN818 於 2022-11-8 08:10 發表 查看引用來源
10個女人9個半喜歡男人幫佢瀨閪🥰🥰🥰
一瀨就想俾人屌🤭🤭🤪🤪
☕👏🏻👏🏻師兄😁高見👍🏻

都要識瀨先得架,唔識瀨會冇得屌

引用:
原帖由 infantry 於 2022-11-8 08:56 發表 查看引用來源
都要識瀨先得架,唔識瀨會冇得屌
唔識瀨未鑽佢C眼,睇吓佢忍唔忍到吾屌

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆