上一頁下一頁
發新話題

那些年,星星同學會

收藏  |  訂閱
1.8k  300.2k

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-12-16 11:47 發表 查看引用來源

咁啱又再出多一話先😬
好呀!😬

引用:
原帖由 licklickson 於 16/12/2022 11:48 發表 查看引用來源
好呀!😬
見師兄咁高興,又好😬

食飯前再出多一話~

那些年,星星同學會 第52話

呢啲話係完成咗一系列激情嘅動作之後,Grace 同阿星講嘅,咁之前發生咗啲咩事呢?

之前講到,阿星叫Grace 抬起頭望住阿星,而當阿星哄埋少少,佢就合埋雙眼等阿星埋嚟。查實佢點解會咁主動,但又話自己第一次呢?Grace條睡裙入面其實係冇著胸圍嘅,其實成睌攬住佢嘅時候多少都已經感覺得到,係唔敢多手去認證啫。家下打正招牌嚟去搜尋,梗係要大膽求證,小心檢查啦。

Grace皮膚都係偏白,而且依家全身發熱,微微出汗,體温將汗水蒸發,竟然有少少狐味,哈,原來個衰妹有臭狐嘅,咁就啱喇,順勢由Grace嘅耳仔一路聞,聞下聞下一路向下走,慢慢聞到落粉頸,少少鹹味,少少濕滑,再向下走,就係睡裙嘅上面,條睡裙其實係一件頭嘅短袖長tee,冇辦法由中間打開,只有隔住睡裙用咀去親吻Grace 包喺睡裙入面嘅美麗胴體。

捉住Grace嘅左手舉高,令到佢手臂屈曲,打出咗個格勒底,阿星慢慢用鼻去聞,Grace 想用手遮住,但係隻左手俾阿星捉住,唯有用右手想伸過嚟遮掩,阿星嘅右手捉住咗Grace嘅左手,佢已經冇得掙扎,右手過嚟嘅時候,阿星順手用左手將佢嘅右手輕輕拉過嚟,放喺阿星耳仔後面嘅頭髮之上,然後阿星繼續用鼻去聞佢個有少少狐味嘅隔勒底。

抵受唔住阿星個鼻,Grace發出依依唔唔嘅聲音,但係又怕叫得大聲,又要忍又忍唔住要叫,都真係幾尷尬。見你咁難堪要叫又唔敢叫咁,放過你啦,阿星個鼻離開Grace 個隔勒底,返上去錫下個咀仔,Grace 好自然咁迎合,然後阿星離開佢個咀仔嘅時候,望到佢眼都矇埋,好似好陶醉咁款。

待續😬

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-12-16 12:06 發表 查看引用來源
食飯前再出多一話~

那些年,星星同學會 第52話

呢啲話係完成咗一系列激情嘅動作之後,Grace 同阿星講嘅,咁之前發生咗啲咩事呢?

之前講到,阿星叫Grace 抬起頭望住阿星,而當阿星哄埋少少,佢就合埋雙眼等阿星埋嚟。查實佢點解 ...
浄係聞加拿大,冇聞其他地方咩?😉

引用:
原帖由 licklickson 於 16/12/2022 12:43 發表 查看引用來源
浄係聞加拿大,冇聞其他地方咩?😉
由頭聞起,未聞到其他地方啫😬

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-12-16 13:29 發表 查看引用來源

由頭聞起,未聞到其他地方啫😬
浄係聞?

引用:
原帖由 licklickson 於 16/12/2022 13:33 發表 查看引用來源
浄係聞?
淨係聞都好好玩㗎😬

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-12-16 13:47 發表 查看引用來源

淨係聞都好好玩㗎😬
揸埋咪仲正!😬

引用:
原帖由 licklickson 於 16/12/2022 14:12 發表 查看引用來源
揸埋咪仲正!😬
睇下揸邊樹囉😬

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-12-16 14:48 發表 查看引用來源

睇下揸邊樹囉😬
咁你想揸邊樹?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆