上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
19.8k  1.3m

引用:
原帖由 dragonbone 於 15/6/2021 12:38 發表 查看引用來源

HAHA........
除左上次跑步時俾兩位70歲婆婆撩之外,我都好少主動去同人傾計。
我其實好enjoy係跑步時果種孤獨感,一個人流汗,一個人思考,一個人抖,再叫自己起步跑,當enjoy夠時,回回神望:咦,索女喎,就發現原來充夠電,觸覺又再 ...
有婆婆撩,即係有女士緣啦,同婆婆傾計都好開心㗎,氹下佢哋笑,話唔定啲孫女呀,女呀果啲都介紹你識呢😬

引用:
原帖由 licklickson 於 15/6/2021 13:20 發表 查看引用來源
呢啲咪高手囉,唔怪之得咁多女食!😉
某食女㗎😬

引用:
原帖由 史隆教練 於 15/6/2021 13:21 發表 查看引用來源

可能囡囡同你講
追到請你飲奶
又或者小姐你追到我,請你去品咖啡😬

回覆 7900# star_platina 的帖子

梗係好啦,正宗食好西!😉

引用:
原帖由 licklickson 於 15/6/2021 13:29 發表 查看引用來源
梗係好啦,正宗食好西!😉
阿星講笑,講笑😬

引用:
原帖由 dragonbone 於 2021-6-12 16:54 發表 查看引用來源

HAHA,高潮後的泛紅下嘛?
能令女性高潮必有因,男既功勞最大之餘,往往女既會仲心急過男人想番尋味添。
當堂靚左幾班…

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-6-15 13:25 發表 查看引用來源

又或者小姐你追到我,請你去品咖啡😬
跑完去飲番杯,係好正既享受…

引用:
原帖由 licklickson 於 2021-6-15 12:54 發表 查看引用來源
咁之後仲有冇見到?😉
Haha...... 無啦。
跑步既人好多時都係一閃,而家我鐘意跑街,好少回頭路。
但如果有心,相同日數,相同時間,往往就會見番部份既跑友或健身人架啦。

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-6-15 13:21 發表 查看引用來源

俾阿龍師兄咁講,阿星好唔好出個星塵回憶講西餐呢😬
師兄當然照去馬。
出post既野,個mood好緊要,mood到就寫千字都可以,無心情就真係零意慾。
所以師兄加油。

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-6-15 13:23 發表 查看引用來源

有婆婆撩,即係有女士緣啦,同婆婆傾計都好開心㗎,氹下佢哋笑,話唔定啲孫女呀,女呀果啲都介紹你識呢😬
HAHA.......係架,有婆婆撩,個心境又好特別。
最得意係佢一邊講一邊玩引體上升我睇。
講自己叻,仲讚另一位婆婆仲叻,跟手果個婆婆又要好謙,但就教引緊體既婆婆點樣小心,感覺反而好溫馨。

其實對得後生女多,有時同佢地傾,反而令人更會心微笑。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆