上一頁下一頁
發新話題

分享人妻 p589 新update。。。

收藏  |  訂閱
8.8k  4.5m

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2024-1-23 11:24 發表 查看引用來源

人妻咁後生,ching大把日子食佢。
攪窩咗自己後欄,食都食得唔暢快。
係啦,我都想keep段關係嘅,費事夾硬嚟

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2024-1-23 13:08 發表 查看引用來源

係啦,我都想keep段關係嘅,費事夾硬嚟
啱吖!最緊要長食長有!😬

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-1-23 13:05 發表 查看引用來源
睇唔到乜嘢?
試過樓主講嘅做法,不過唔得

[img]blob:https://www.188channel.com/2544ee83-f0ec-4179-9ad9-4aebc86aef05[/img]
就係會出咗link,睇唔到
咁應該點做呢 ?🤔️

引用:
原帖由 cathy_wa 於 2024-1-23 13:09 發表 查看引用來源

blob:https://www.188channel.com/2544ee83-f0ec-4179-9ad9-4aebc86aef05
明白!😂

引用:
原帖由 cathy_wa 於 2024-1-23 13:09 發表 查看引用來源

blob:https://www.188channel.com/2544ee83-f0ec-4179-9ad9-4aebc86aef05
就係會出咗link,睇唔到
咁應該點做呢 ?🤔️
你係想post相定點?

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2024-1-23 13:30 發表 查看引用來源

你係想post相定點?
iPhone post 相囉 👉🏻👈🏻

今朝又同老婆嘈咗鑊,佢話我尋日全日冇見過個仔之後夜晚個仔半夜喊聲咗我又聽唔到又係佢起身去搞。今朝一起身見佢嬲爆爆已經知有啲嘢。

咁我半夜瞓緊真係聽唔到,我又唔係聽到專登唔理。我朝朝早5:30起身整啊仔早餐同晏晝嗰餐等老婆可以瞓晏啲呢啲又點計先。

一起身已經喺到嘈,嘈到夠皮(得佢講冇我講),嘈完就入咗廁所刷牙洗臉。之後有個客call我,啊仔食食吓早餐不停爸爸爸爸咁叫,我同個客傾緊正經嘢應唔到佢,之後啊仔繼續不停叫。之後我老婆喺廁所衝出嚟睇啊仔做乜。

我見老婆衝出嚟都知又瀨嘢㗎啦,之後嗱嗱聲講埋個電話就入廚房睇吓咩事。

我入到廚房見到老婆喺廚房斟緊奶杯奶出嚟,佢應該係聽到啊仔不停叫我我又冇理,所以去去吓廁所就衝咗出嚟,因為佢嗰一刻係冇著褲,成個下身赤裸裸咁喺廚房。

我同老婆講話我頭先同個客講緊電話所以冇應到啊仔,之後老婆完全唔理我,一句都冇應我。

我就好無奈咁企喺佢後面喺到諗,你又嬲。但係同一時間望住佢下身赤裸裸,咁耐冇偷影過佢。。。

當時佢就係咁樣企喺我面前當我發噏風。我見佢唔應我,走埋佢隔離質問佢,問佢又嬲乜。早餐lunch我又搞掂哂,咁啱個客打嚟啫,唔係咁都錯啊?

佢先終於應我,帶骨咁話我冇錯,所以佢咪衝出嚟搞啊仔囉。我當時已經唔知仲可以講咩好,淨係喺部電話到俾佢睇個客有4個單位想放所以我先咁緊張。之後佢先冇聲出。見終於唔嘈,再望吓佢下身。。。。

臨行開之前襯佢望緊另外一邊嗰陣,嗱嗱聲再影多張。。。。

我老婆嘅相唔係咁容易影到㗎啦宜家,大家要好好珍惜 😂

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2024-1-23 15:01 發表 查看引用來源
今朝又同老婆嘈咗鑊,佢話我尋日全日冇見過個仔之後夜晚個仔半夜喊聲咗我又聽唔到又係佢起身去搞。今朝一起身見佢嬲爆爆已經知有啲嘢。

咁我半夜瞓緊真係聽唔到,我又唔係聽到專登唔理。我朝朝早5:30起身整啊仔早餐同晏 ...
Pat pat仲好挺呀!前面好多毛毛呀!😬

回覆 7977# 最錫我老婆 的帖子

🤩🤩🤩好超正嘅👏🏻👏🏻👏🏻又白又多毛🤤🤤🤤😁👍🏻師兄好嘢!

你係咪好耐冇交功課,所以阿嫂近來咁暴躁?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆