上一頁下一頁
發新話題

OL偷食日記 P.2, 5,12,23,.26,43,50,53,57,87,94已update

收藏  |  訂閱
1.6k  631.9k

過左一日到左星期三,差唔多下晝3點,martin又係msn我
佢:食唔食下午茶~?
我:你請我?
佢:你入黎廁所等我,我請你食
我:....Martin ,其實我唔想做一d對我bf唔住既野low
佢:一係我應承你我只會摸你,唔會插你,ok?好似上次咁~唔真係做都唔算對你bf唔住啦~

我心郁郁終於又同佢約係洗手間見。。。

一入到去佢住捉我咀我,雙手繞去後面除左bra扣,伸返上黎雙手揸我對波,又好似上次咁用手指捽我乳頭。。
好快佢又手多多,拉起我條裙(我個日著連衣裙)伸手入去我under裡面。。。

佢:嘩。。。估唔到你咁濕。。。
佢好似受到鼓勵咁,手指沾左d水水,摸上d就摸到我粒豆豆慢慢畫圓圈,其實個度係我敏感部位黎~>.< !!!
又搞到我成個人軟晒,對腳都無晒力,輕輕係度呻吟。。。

過多陣我真係無力企係度,佢就除左我條under,拉我埋去坐廁坐底,2隻手分別按住我膝頭哥,一野打開我大比~~
我大比就好似個M字咁,小妹妹都比佢睇清楚晒。。。。 佢個衰野用左手既手指公同食指打開我陰唇,用右手既食指好快咁震我粒豆豆,個時真係比佢搞到流勁多水出黎!!!!

其實平時係msn大家都有交換性心得,佢成日吹到佢自己有幾勁,搞到女朋友點樣點樣,到左個日我先知佢無講大話,我比佢咁搞法,竟然係坐廁上面黎左高潮 @.@...

黎完我無晒力坐係度喘晒氣,但見佢除褲黎左條野出黎。。。
我即刻好驚話:你又話只係摸我既。。。
佢:見你咁舒服想服待你多d ar麻。。。。

一路講佢一路申左條野係我陰道口。。。衰衰地係度頂住頂住,想入又唔係入咁!
比佢咁樣引我又成個軟晒,個心好亂,唔知應唔應該比佢入好。。。。但我feel到小妹妹因為咁重流得更加多水出黎。。。。真係有d口是心非。。。
佢右手拎住佢條野,頂住我小妹妹,好似如箭在弦咁,笑笑口同我講:宜家睇你say yes or no炸~

我內心struggle得好緊要,唔敢對佢講yes。。。佢見到我咁就問我
佢:你又唔say no,又唔say yes。。。唔講野我當你承應ga~
我:。。。。。。。。

佢就笑左一聲,一挺腰就插左入黎。。。。

-待續-

引用:
原帖由 hihi526060 於 2010-5-9 07:49 PM 發表 查看引用來源
過左一日到左星期三,差唔多下晝3點,martin又係msn我
佢:食唔食下午茶~?
我:你請我?
佢:你入黎廁所等我,我請你食
我:....Martin ,其實我唔想做一d對我bf唔住既野low
佢:一係我應承你我 ...
又痕又怕痛 快d做完 快d唔洗煩啦:smile_30:

引用:
原帖由 darlun 於 9-5-2010 19:53 發表 查看引用來源
又痕又怕痛 快d做完 快d唔洗煩啦:smile_30:
一次兩次三次.... 不停咁黎囉:smile_40:

引用:
原帖由 hihi526060 於 2010-5-9 01:28 PM 發表 查看引用來源
25 la~~
相多人reply 我先post~~:smile_13:
咁就要睇埋個"咀"有幾細喇..........

十扑快D出野.........

引用:
原帖由 CCandy 於 2010-5-9 07:56 PM 發表 查看引用來源

一次兩次三次.... 不停咁黎囉:smile_40:
你估係我咩

引用:
原帖由 SA女 於 2010-5-9 06:42 PM 發表 查看引用來源

及手ball好似係岩岩好個d wor, 我呢d普通男仔手都hold唔晒
吾通你又有"事業線"?????

引用:
原帖由 kingsbar2006 於 2010-5-9 08:02 PM 發表 查看引用來源

吾通你又有"事業線"?????
佢一定有呀 你冇睇過佢d相咩

引用:
原帖由 darlun 於 2010-5-9 08:02 PM 發表 查看引用來源
無喎........:smile_15::smile_15:

引用:
原帖由 darlun 於 2010-5-9 08:02 PM 發表 查看引用來源
我有睇過。。。
佢身材好正~~~:smile_40:

引用:
原帖由 hihi526060 於 2010-5-9 08:06 PM 發表 查看引用來源

我有睇過。。。
佢身材好正~~~:smile_40:
咁又唔知你同佢邊個好d喇

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆