上一頁下一頁
發新話題

常平-5月爪, 評理事件花薄

收藏  |  訂閱
184  13.2k

引用:
原帖由 青島超爽 於 2010-7-14 10:13 AM 發表 查看引用來源

佢都係屈d騙頭去玩去食, 分分鍾砲金都叫人幫佢比埋~:smile_13:
FOC判頭就咪撚晌度嘈啦~~~!!!:smile_39:

引用:
原帖由 賤格男 於 2010-7-14 10:22 AM 發表

FOC判頭就咪撚晌度嘈啦~~~!!!:smile_39:
:smile_34: 仲話要評理添~~痴膠線!!

引用:
原帖由 青島超爽 於 2010-7-14 10:31 AM 發表 查看引用來源

:smile_34: 仲話要評理添~~痴膠線!!
原來樓主自己都係雞......菠蘿雞......:smile_42:

引用:
原帖由 陽光仔 於 2010-7-14 08:25 AM 發表

送層樓 2架車
:smile_o14:
聽話乜都有,唔聽話都有層樓

引用:
原帖由 賤格男 於 2010-7-14 10:51 AM 發表

原來樓主自己都係雞......菠蘿雞......:smile_42:
全名係"咖哩菠蘿雞":smile_39:

即刻打電話比媽咪

引用:
原帖由 陳七@監察事務所 於 2010-7-14 10:58 AM 發表 查看引用來源

聽話乜都有,唔聽話都有層樓   
頭頂個d樓:smile_o05:

引用:
原帖由 陽光仔 於 2010-7-14 12:19 PM 發表

頭頂個d樓:smile_o05:
係衫鈕至真囉!:smile_13:

引用:
原帖由 kitwong-qs 於 2010-7-14 04:13 AM 發表 查看引用來源

大ching
你玩左甘多年
我就好信你
女女越寸, 我就越岩, 反正我乜都無所謂
佢要乜, 我米比乜
以前有件大6妹踉我, 真心假意都好
送左層慺, 2架車

CP係我今年第一次去, 原來係好多港人去
大家比人玩到寸哂 ...
其實唔係比人玩到串晒,係比人玩到CHEAP晒!好多香港CHING,之前响深圳玩開,點知掃得多,好多走晒去CP玩,其實之前CP去得玩嘅,好多都係比較有D錢同可以有時間走得開嘅人,或者D老板去嘅!大家諗下10幾年前CP大場已經係現在嘅價錢(2,5,8),而深圳D大場,一早已經3,6,10以上啦!玩咗咁多年,之前CP邊道會有咁多細路仔上去玩架,同邊有人問咁多飲酒帶$300夠唔夠架,一响都係飲到夠,唔問架啦!其實好多女見得多D香港人,比800就要吊4,5Q,又無TIPS,比你做女,你都無心機啦!陪你瞓到下午12點,但係跟本就無得瞓,5點左右就要反工,比你覺得條友CHEAP到爆,都唔會點比TIPS,你重唔早D走咩!試過有條女同我講話,有次有條香港仔,由佢開始座低,手就未停過,上到房搞完一Q,條女話有事要走,條仔比咗$500,條女問佢比D TIPS啦,條仔話無!但係又要問條女攞電話,話下次揾佢,條女串Q佢話自己好忙架,有緣見到咪見啦!現在响D女嘅圈中,香港人只係比台灣人好小小,比你係女有得擇,你都唔會想座香港人啦!

引用:
原帖由 陳七@監察事務所 於 2010-7-14 02:37 AM 發表 查看引用來源

Old sea food with me:smile_30: :smile_30:  
CHING睇你老應該玩咗好耐,所以應該明白我講乜!:smile_34:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆