上一頁下一頁
發新話題

份外刺激 24/5已UPDATE (PART2 @ #77, PART3 @ #104, PART4 @ #112)

收藏  |  訂閱
112  21.7k

引用:
原帖由 siusiuyan 於 2011-5-19 04:45 PM 發表 查看引用來源

個胸係硬你唔驚嗎?
係結實同有撣性,唔係硬.
如果摸到有硬野,就要馬上睇醫生先得啦!!!

最好一定係吸手波,太過林老左會好慘,應該好像海棉甘甘最好,樓主可吾可以借黎兩下啊...嘻嘻

引用:
原帖由 影帝兄 於 2011-5-19 17:04 發表 查看引用來源
最好一定係吸手波,太過林老左會好慘,應該好像海棉甘甘最好,樓主可吾可以借黎兩下啊...嘻嘻

借左係咪比我含兩啖先....

引用:
原帖由 siusiuyan 於 2011-5-19 05:10 PM 發表 查看引用來源

我都可以惜比你含,含幾多啖都得…

引用:
原帖由 siusiuyan 於 2011-5-19 05:10 PM 發表 查看引用來源

我都借,我都比妳含!

好刺激.........

約好, 就係九龍塘等!!
一見到面, 同平時出街咁有傾有講冇悶場。分開沖左涼, 大家都係用毛巾包住自己就上床。傾下傾下MR.Q黎喇, 錫錫+好溫柔好軟熟咁撫摸, 我真係未試過有隻咁溫柔既手係身上走黎走去, 步伐慢得黎有節奏!由耳仔到頸, 由頸到手臂..每一PART都會覺得好痕好想”叔”, 但個種莫名其妙的感覺令我好想繼續比佢摸….去到波波時佢開始係我耳仔吹氣, 雖然同以前D男朋友做愛都會吹氣都會撫摸, 但冇一個好似MR.Q咁溫柔咁令到我越黎越興奮, 種感覺我真係打唔到出黎亦都唔識得講….每一分鐘都認為過黎好慢, 每一分鐘都想越黎越興奮, 當我個心咁諗時, 我已經開始叫, 開始細細聲咁叫…

引用:

送比你都得,不過你妹妹要一日比三餐佢食,訓前仲要食宵夜,我仲識變魔術,可以令你...

好刺激.好正呀,我都想呀

引用:
原帖由 siusiuyan 於 2011-5-19 05:24 PM 發表 查看引用來源
約好, 就係九龍塘等!!
一見到面, 同平時出街咁有傾有講冇悶場。分開沖左涼, 大家都係用毛巾包住自己就上床。傾下傾下MR.Q黎喇, 錫錫+好溫柔好軟熟咁撫摸, 我真係未試過有隻咁溫柔既手係身上走黎走去, 步伐慢得黎有節 ...
仲未寫到埋牙既…

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆