上一頁下一頁
發新話題

小弟新貼 - 巴士抽水 (更新:P5#70,P6#87,p7#105)

收藏  |  訂閱
108  51.9k

thank you for sharing, any follow up ?

引用:
原帖由 c.hing2013 於 2013-6-25 09:43 發表 查看引用來源
小弟在此多謝各位ching,c姐的關心和熱心討論

小弟想分享一下第二次摸A小姐的經歷,

第二次遇上A小姐坐在我身旁,

小弟很快便叉起雙手,合上眼睛,

這時正在用電話的A小姐剛好也合上眼睡,

可能經過上次後, ...
她話我會報警

引用:
原帖由 惡女b水 於 2013-6-25 10:37 發表 查看引用來源
她話我會報警

笑左出聲!!

哈哈哈,小弟都笑左

c姐唔好嚇我啦:smile_42:
引用:
原帖由  於 2013-6-25 10:37 AM 發表 查看引用來源她話我會報警

小心D好...

唔洗咁諗做SP 定係什麼
當識多個朋友.... 或者係車友...

引用:
原帖由 c.hing2013 於 2013-6-25 09:43 AM 發表 查看引用來源
小弟在此多謝各位ching,c姐的關心和熱心討論

小弟想分享一下第二次摸A小姐的經歷,

第二次遇上A小姐坐在我身旁,

小弟很快便叉起雙手,合上眼睛,

這時正在用電話的A小姐剛好也合上眼睡,

可能經過上次後, ...
佢話....已經拍片, 等陣放上網~

引用:
原帖由 c.hing2013 於 2013-6-24 05:49 PM 發表 查看引用來源
大家好,小弟做了cd -rom很久,首次開ac發貼,其實想分享次巴士上抽水的經歷。
先說明一下,是我抽人水,但不是有心的,不喜勿插。

事緣小弟每天也坐巴士上班,有一次,有位女仕(a)坐在我身旁,

我看她應該差不多三十歲 ...
小心呀 可能佢只不過係啞忍 如果你想屌佢個西 最好就直接認識佢啦

感激各位ching,c姐都用些風趣說話來提醒小弟,

我想下一次見到她應該會規矩點,

期待明天上班能再遇上。

另外,有時候對女性有好感,但不一定要上床/觸摸敏感部位

可能他看了你這些留言啊,你樣子如何?吸引到異性嗎??

做个朋友都好呀

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆