上一頁下一頁
發新話題

自慰的地點:)

收藏  |  訂閱
211  68.4k

引用:
原帖由 陳小柒 於 2014-9-26 09:28 AM 發表 查看引用來源

通常坐得課室最後個行,一係訓覺,一係就曳曳

咁大部份時間都係瞓覺ge...

引用:
原帖由 tomorrowkiss 於 2014-9-28 11:15 PM 發表 查看引用來源

咁大部份時間都係瞓覺ge...
正常既,因為無咩女可以令你有衝動

引用:
原帖由 陳小柒 於 2014-9-29 12:53 AM 發表 查看引用來源

正常既,因為無咩女可以令你有衝動

唔係無咩, 係直頭冇
因為我係女仔

引用:
原帖由 tomorrowkiss 於 2014-9-29 12:55 AM 發表 查看引用來源

唔係無咩, 係直頭冇
因為我係女仔
oh i am so sorry

好耐都冇更新喇,講下去女同學屋企既經歷先

咁呢個女同學就同我同form,唔算白,不過都叫正常樣同埋個胸夠大,即係烏低身會見到事業線個d

其實我都上過佢屋企幾次,都係因為借個地方溫書,試過有一次佢著吊帶短裙,叫我幫佢畫d圖係塊布度,塊布放係地下,佢就坐係地下睇我畫,比我睇曬佢條白色under,即刻沖去toilet打j

有時佢toilet門後會掛住d bra,旁邊又有一塊大鏡,我試過拎佢個黑色bra磨自己條j同打j,超high

咁今次我又去佢屋企溫書,佢借左間房比我,咁我就鎖住門咁溫書,溫溫下見悶,就開始除衫打j,佢就係旁邊既房間做功課。咁我打打下,覺得唔夠high,就全裸咁打開門,見佢房門冇打開,我就行去客廳,拎左一個掛係衫架上既粉藍色bra同under入房,聞下又磨下條j咁,幻想佢同我含j,一邊用條under包住自己條j,一邊chok,點知玩玩下佢拍我門,問我想唔想食野,咁我當然講唔洗喇,不過我答完佢後,我就同佢講我唔開心,叫佢坐係門口同我傾下計,如是姐我地就隔住房門咁傾

其實我冇唔開心,所以講講下就好快轉移話題,問下佢有冇男友丫,又借d意講佢身材好點會冇人要,不過我同佢始終唔係個種關係,佢只係罵左我一兩句痴線,而我只可以一邊聽佢把聲一邊打j,去到最後我先忍唔住太high,射精個陣呀左一聲,佢問我做乜,我就話比蚊咬,佢又點會知,我既精液已經射濕曬佢既under同bra呢…

Ps:最後我偷偷地dum左佢個bra同under,希望佢冇發現自己少左d bra喇…

仲有冇呀

哇,一男一女咁純情

引用:
原帖由 yingchi12 於 2014-10-18 12:05 AM 發表 查看引用來源
仲有冇呀
你想知d咩?

引用:
原帖由 yingchi12 於 2014-10-18 12:05 AM 發表 查看引用來源
仲有冇呀
你想知咩先?

引用:
原帖由 陳小柒 於 2014-10-18 05:55 PM 發表 查看引用來源
哇,一男一女咁純情

我都想冇咁純情XD

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆