上一頁下一頁
發新話題

一出手無失手

收藏  |  訂閱
82  23.5k

support

支持樓主主動出擊
不過樓主冇心同佢一齊就唔好玩人啦,講清楚
我見你captain個post對方都有D想同你一齊,會唔會你慣左言語間講左D令人誤會嘅野/比錯expectation對,定係樓主一心諗住玩人??

好正

Support:smile_38:

引用:
原帖由 snowy_spirit 於 2014-11-30 01:02 AM 發表 查看引用來源
支持樓主主動出擊
不過樓主冇心同佢一齊就唔好玩人啦,講清楚
我見你captain個post對方都有D想同你一齊,會唔會你慣左言語間講左D令人誤會嘅野/比錯expectation對,定係樓主一心諗住玩人??
好似好多女仔咁,玩耐咗就忘記遊戲規則!
如果佢忘記了!我會提醒佢!如果守唔到,即係遊戲無辦法進行下去!

引用:
原帖由 azpui 於 2014-11-29 06:42 PM 發表 查看引用來源

太子爺。。。咁有需要可以keep 一keep 喎

交到貨咪keep!咁恨錢?不如出嚟做!

引用:
原帖由 lovebigmac 於 2014-12-2 02:09 AM 發表 查看引用來源

好似好多女仔咁,玩耐咗就忘記遊戲規則!
如果佢忘記了!我會提醒佢!如果守唔到,即係遊戲無辦法進行下去!

咁又係,有時中招嘅唔一定係女方,男方都有機會
不過如果雙方都想珍惜依段關係,令個有遊戲有得繼續嘅,其實都有好多方法嘅
除左言語上,同對方唔好見咁密都係一個辦法,所以有得揀嘅唔揀同事都好

想問下你點樣面對面提醒佢? 又時講得唔好個氣氛都會幾odd

引用:
原帖由 snowy_spirit 於 2014-12-2 03:46 PM 發表 查看引用來源

咁又係,有時中招嘅唔一定係女方,男方都有機會
不過如果雙方都想珍惜依段關係,令個有遊戲有得繼續嘅,其實都有好多方法嘅
除左言語上,同對方唔好見咁密都係一個辦法,所以有得揀嘅 ...
直接講!我由頭到尾都無騙佢,當然開門見山

引用:
原帖由 lovebigmac 於 2014-12-2 02:10 AM 發表 查看引用來源

咁又唔同呀,出黎做好慘
不過照你篇文個太子爺都幾有貨仔幾開心丫,哈哈

引用:
原帖由 lovebigmac 於 2014-12-2 02:10 AM 發表 查看引用來源

冇錯~做人最緊要都係開心D好~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆