上一頁下一頁
發新話題

快樂總是短暫。。p.1,3,4,5,7

收藏  |  訂閱
271  25.5k

引用:
原帖由 mayy1233 於 2015-1-18 05:32 PM 發表 查看引用來源
你又5話佢…果隻咸濕眼都出埋…~~

引用:
原帖由 mayy1233 於 2015-1-18 05:37 PM 發表 查看引用來源

應承左阿k唔會擺相架haha
佢咁獨食...........:smile_19::smile_19:

好多人都話你個look,講野係player,淨係睇身型行先,
你可以為左食而食,但感受到你對我認真,你話過好難對
人有feel,一開始會對我有被忌,知道大街上冇得拖我手,
但唔知幾時開始你會拖實我隻手周圍食野,做拍拖既野,
記得你會拖住我隻手去搵你d Fd,介紹話係你女朋友,
我知呢種係認定,感受你係認真,個次無意提到我bf,係公園到同我嘈架,話唔想再做第三者,明白你岩岩先受完傷,已經唔敢放太多感情落我到,我會買野食哄你,
搵你食lunch ,會煲定湯去你屋企樓下比你,

引用:
原帖由 alexyclam 於 2015-1-18 05:38 PM 發表 查看引用來源

你又5話佢…果隻咸濕眼都出埋…~~
有馬上吊9佢

引用:
原帖由 studio5A 於 2015-1-18 05:40 PM 發表 查看引用來源

佢咁獨食...........:smile_19::smile_19:
獨食難肥

引用:
原帖由 mayy1233 於 2015-1-18 06:04 PM 發表 查看引用來源
好多人都話你個look,講野係player,淨係睇身型行先,
你可以為左食而食,但感受到你對我認真,你話過好難對
人有feel,一開始會對我有被忌,知道大街上冇得拖我手,
但唔知幾時開始你會拖實我隻手周圍食野,做拍拖既野,
...
好溫馨:smile_39::smile_39:

|雖然唔知邊個係男主角!但佩服你夠膽寫出來分享…俾你一百分!支持你寫完

引用:
原帖由 studio5A 於 2015-1-18 06:16 PM 發表 查看引用來源

好溫馨:smile_39::smile_39:
可惜我主動講左分開

引用:
原帖由 kam1235 於 2015-1-18 06:20 PM 發表 查看引用來源
| 雖然唔知邊個係男主男角!但佩服你夠膽寫出出來分享…俾你一百分!支持你寫完
哈哈,雖然唔係咩感人故事

support

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆