上一頁下一頁
發新話題

【湯佬淫記】第一話# 《苦惱的外甥女》(01 - 12) -完-

收藏  |  訂閱
141  117.6k

引用:
原帖由 littlecsa 於 2015-3-1 10:47 AM 發表 查看引用來源
推一下,好耐無咁正嘅原創,支持!

多謝讚賞,希望你鍾意個故事。

加油!

(10)老爺的珍藏

皆因我湯佬深明白麻甩佬咸濕同怕瘀之間嘅矛盾,所以,收得愈埋嘅衰嘢,就一定係愈多同愈變態嘅。

呢位世伯都唔講得笑,佢部腦,每開一個資料夾,都會有一堆以工作文件命名嘅Folder,而且每一個都要入密碼先開到。但我破得你第一關,就識得破第二同第三關,一於同佢大起底,將所有Folder一次過解密。

喺廿幾個Folder入面,果然,畀我搵到有兩個係有料到嘅,其他都係「吉箱」。呢兩個有料到嘅Folder,分別收喺唔同嘅Driver,一個用嚟裝圖片,一個用嚟裝影片。

我首先打開裝圖片嘅Folder,哇,琳瑯滿目,啲子Folder多到佔哂成個Mon。佢嘅分類方法係一個對象就開一個Folder,隨意命名。我見到嘅有一大堆女明星、一大堆AV女優、一大堆女運動員、一大堆鬼妹、仲有一大堆素人。

我梗係第一時間打開嗰啲「素人」嘅Folder。女明星同女優又有咩好睇(唔係話佢哋唔靚,只不過點夠素人咁震憾)。素人啲相,着咗八成都係喺街嘅偷拍照,我認得有一啲都喺網上嘅討論區見過。

裙底、波罅、蘿柚、胳肋底、腳趾……想要乜就有乜,包羅萬有,世伯嘅收藏都可謂網羅盡全港九新界討論區。

「搞錯呀!咁變態嘅?啲相都係我老爺一個人影㗎?」芷晴喺身後發出鄙夷嘅控訴。

「唔知呢?有可能。」為咗喺外甥女面前唔表現得似個「行家」,我將所有衰嘢都推落條死老坑身上。芷晴似乎唔知而家網上面有各大攝影師為我哋呢班「懶J友」效勞。

然後,我當然搵到「新抱芷晴」嘅Folder

我企起身。「我去個廁所先,你自己睇下。」我知芷晴想要保護返自己嘅相,所以喺佢面前都唔方便打開。

芷晴拉住我,好冷靜咁講:「舅父仔,你開啦,我唔怕畀你睇。」

我當然馬上坐返低(但姿態保持優雅)。見到外甥女對我嘅信任,我覺得好滿足。當然,我成日喺思想上咸濕佢,但親人之間嘅感情,我一向好重視。

打開芷晴個Folder之後,果然,好幾十張泳衣相不在話下(相信啲相係由芷晴同佢老公部電腦度偷落嚟),仲有一啲喺屋企偷拍嘅家居相(會見到芷晴睇電視、淋花、用電腦、甚至做瑜伽嘅畫面)。之後發現,連芷晴衣櫃入面嘅泳衣、胸圍、底褲都影埋。最後──仲發現好多張合成照。佢將芷晴個樣拼咗落啲AV女優或者學生妹嘅身體上面。

芷晴喺我身後,面上一陣紅一陣青,嬲到身都震埋。我微微移一移個身嚟擋住佢,慎防佢嬲起上嚟打爛部電腦。

「我轉頭幫你洗哂佢。」我講完之後就閂返個Folder,再打開另一個裝影片嘅Folder

我無去理啲AV片,而一心去打開嗰啲喺現實入面偷拍嘅片段。同啲相一樣,有好多片似乎都係佢喺網上下載落嚟。我好有耐性咁逐一開嚟睇,當然睇唔到想要嘅嘢就即刻閂返佢。我開下開下,突然問芷晴:「你知唔知你老爺平時搭咩車返工?」

「地鐵。」

我望咗一陣。「喺咪搭去鰂魚涌轉車,然後上將軍澳線?」

「咦?你又知嘅?」

我指一指其中一個影片檔案,個檔案喺未開啟嘅情況下,圖像顯示住一幅地鐵站嘅圖片,啱啱見到地鐵站幅牆寫住「鰂魚」兩個字,而個「涌」字就睇唔到。

我同芷晴對望一眼,然後打開影片。

影片開始於喺鰂魚涌落車之後行去轉車嘅路徑。個鏡頭一直跟住前面一個黑衫OL嘅背影。

個OL嘅背影相當出色,秀髮長垂,窈窕大方,果然係偷拍嘅好目標。我希望個OL唔係屬於「背多分」一族。

攝影師沿途一直跟,跟到去月台等車嘅時候就企喺個OL後面,同佢一齊排隊等上車。

然後,鏡頭嘅角度大幅度轉換,由本來影緊嘅正前方,變成由低至高咁低抄上去,清清楚楚咁影到個OL嘅裙底,肉色絲襪入面着住黑色底褲。

OL個蘿柚真係好撚正,飽滿結實,睇落相當彈手。如果呢條片係我自己喺屋企見到,係絕對值得我收藏嘅。

呢個鏡頭持續咗十幾秒,然後鏡頭抽返出嚟,影向旁邊。又等多十幾秒,鏡頭再度低抄OL。今次比起上一次影得更加近,接近好似伸埋隻手入裙咁。

芷晴,你可唔可以行開一陣先?舅父仔想打J。

無耐,列車埋站,鏡頭又再抽走。車門打開之後,攝影師尾隨OL上車,然後見到OL搵到個空位坐底。

攝影師無坐,只係企喺OL前面,鏡頭不停咁影住OL對絲襪大髀。

然後,攝影師似乎按捺不住,將個鏡頭移向上,要正面影到OL個樣。

……我一見之下,心入面屌咗一聲!

呢個OL,我識嘅!佢居然就係我一個老友嘅相好!

但我當下不動聲息,因為呢個唔係重點,我暫時唔理呢個受害人係邊個,而繼續去搜索致命嘅證據。終於,過多一陣,個鏡頭影到攝影師前面塊玻璃窗。喺黑色窗面上反映出嚟嘅,就係搾住部手提電話嘅芷晴老爺。

條死老坑個樣,清清楚楚咁入咗鏡頭,持續咗好幾秒。然後,鏡頭又再影返住我老友嘅相好。佢坐喺度化緊妝。

但我可以同大家講,無論佢有無化妝,都係相當靚女嘅。

我將呢條片用USB線傳送入我部電話入面,一邊掩蓋住心頭嘅顫動。

世界上,居然真係有咁巧合嘅事啊!我呢一刻真係好想打畀我老友,同佢一齊分享呢條影片,我兩兄弟實會笑餐死。

可惜,佢而家唔會聽到我電話。

芷晴問我。「舅父仔,你而家諗住點?我係咪無事喇?」

我笑一笑,準備答佢之際,門口傳出一陣開門鎖嘅聲音。

各位,《苦惱的外甥女》嘅連載已經接近尾聲。

兩日後(星期三)會一連送上兩集,作為完結篇。

敬請支持。

引用:
原帖由 湯浴火重生 於 2015-3-2 09:48 PM 發表 查看引用來源
各位,《苦惱的外甥女》嘅連載已經接近尾聲。

兩日後(星期三)會一連送上兩集,作為完結篇。

敬請支持。
仲有無其他故仔?

支持原創故事:smile_o12: :smile_o12:

引用:
原帖由 sthinvc 於 2015-3-2 11:25 PM 發表 查看引用來源

仲有無其他故仔?

有呀,如果時間許可,讀者(包括管理人員)反應又理想嘅,會陸續出文。

引用:
原帖由 鋒馬故如雲 於 2015-3-3 08:30 AM 發表 查看引用來源

吓⋯⋯乜仲有兩集咋 ??!!:smile_o04:

湯佬,仲有大把去勢喎⋯⋯唔好咁啦:smile_o14:

外甥女都未同我玩股⋯⋯⋯⋯票仔 :smile_o03:
講明係短篇丫嘛,所以都係搵咗啲無咁長嘅故仔寫。

我又何嘗唔想同外甥女玩多啲嘢,但環境所限丫。:smile_39:

馬老雲要同佢玩股......票仔,機會多的是啦。

引用:
原帖由 干爸爹 於 2015-3-3 04:10 PM 發表 查看引用來源
支持原創故事:smile_o12: :smile_o12:
亞呢格多!覺得好睇,可以按「推薦」鼓勵一下小弟嘅呢!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆