上一頁下一頁
發新話題

懷疑老婆出事,點解決?

收藏  |  訂閱
216  49.8k

引用:
原帖由 我係lok~~ 於 2015-3-7 07:37 PM 發表 查看引用來源

:smile_30: 儲儲埋埋 搵個大波, 射撚死佢:smile_22:
搵張紙..射啦

引用:
原帖由 失常少女 於 2015-3-7 07:38 PM 發表 查看引用來源
搵張紙..射啦
:smile_30:  你都SHOT既

引用:
原帖由 我係lok~~ 於 2015-3-7 07:39 PM 發表 查看引用來源

:smile_30:  你都SHOT既
你就short

引用:
原帖由 失常少女 於 2015-3-7 07:41 PM 發表 查看引用來源
你就short
:smile_34:  我咁有品味, 無可能SHOT

引用:
原帖由 失常少女 於 2015-3-7 07:24 PM 發表 查看引用來源

因為你無左新鮮感...比唔到佢想要既野....佢做呢行...個個名牌有錢嘜都有.. 女人就係咁..見識多左..就想人有我有...
咁的確依排佢換左幾個名牌,手袋銀包都係Lv,但我問佢依個時勢仲亂買野,佢話公司女同事二手平賣俾佢。咁我聽完都無咁肉痛,佢又解釋人靠衣裝,無番兩件旁身,好易俾人睇死。

引用:
原帖由 我係lok~~ 於 2015-3-7 07:41 PM 發表 查看引用來源

:smile_34:  我咁有品味, 無可能SHOT
有唔有品...都係short

引用:
原帖由 王子基1988 於 2015-3-7 07:45 PM 發表 查看引用來源
咁的確依排佢換左幾個名牌,手袋銀包都係Lv,但我問佢依個時勢仲亂買野,佢話公司女同事二手平賣俾佢。咁我聽完都無咁肉痛,佢又解釋人靠衣裝,無番兩件旁身,好易俾人睇死。
:smile_38: 你同佢講, 快撚D死, 要乜燒乜俾佢

引用:
原帖由 失常少女 於 2015-3-7 07:46 PM 發表 查看引用來源
有唔有品...都係short
:smile_30: 夠你SHOT 你個名己經SHOT啦

引用:
原帖由 王子基1988 於 2015-3-7 07:45 PM 發表 查看引用來源
唔通見你有LV上身會有開單機會咩 ?XDDD  2手都唔平呀... 有無噴香水 ?XDD  如果為屋企..一個LV都夠照啦....XDD

引用:
原帖由 我係lok~~ 於 2015-3-7 07:47 PM 發表 查看引用來源

:smile_30: 夠你SHOT 你個名己經SHOT啦
睇清楚啦...short short short

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆