上一頁下一頁
發新話題

一段小小嘅回憶~~日誌分享

收藏  |  訂閱
3.0k  92.5k

引用:
原帖由 dragonbone 於 2015-4-1 11:17 發表 查看引用來源

HAHA.....我打漏個字,係18+22嘛.
定18-22?  XD

引用:
原帖由 dragonbone 於 2015-4-1 11:17 AM 發表 查看引用來源

HAHA.....我打漏個字,係18+22嘛.
唔知大家認唔認同,人係20歲後啲時間過得好快!

引用:
原帖由 ge200135 於 2015-4-1 11:01 AM 發表 查看引用來源

近來睇番 youtube 有個 1995 年勁歌金曲,哥哥以經係着 suit 唔打 bow 呔,型!

佢堅型,而家睇返以前佢既戲,果種戲味而家真係無人有,可能我老土左.
當年佢返出黎拍既金枝玉葉,果首"追"我最鐘意.
而家想返起,我結婚果晚,亦係台上彈呢首歌架.

引用:
原帖由 ge200135 於 2015-4-1 11:26 AM 發表 查看引用來源

唔知大家認唔認同,人係20歲後啲時間過得好快!

我覺啊師兄,係床上我SL會講我似18,22,我答佢時間過得真快,我18+22喇.............
HAHA..............講笑.
其實多野做多野忙,時間過得好快.
但我會懷念每個時刻.

引用:
原帖由 dragonbone 於 2015-4-1 11:28 AM 發表 查看引用來源

佢堅型,而家睇返以前佢既戲,果種戲味而家真係無人有,可能我老土左.
佢係型架。唱歌,做戲又得,人又謙虛
Ching,今晚咪又彈多次,hehe

引用:
原帖由 阿晴0312 於 2015-4-1 11:32 AM 發表 查看引用來源

佢係型架。唱歌,做戲又得,人又謙虛
Ching,今晚咪又彈多次,hehe

唔啦.果時玩天才表演遮.
但歌詞真的好好,所以我好鐘意,就算轉幾多次手機都仲會有呢首歌.

引用:
原帖由 dragonbone 於 2015-4-1 11:56 AM 發表 查看引用來源

唔啦.果時玩天才表演遮.
但歌詞真的好好,所以我好鐘意,就算轉幾多次手機都仲會有呢首歌.
真長情

引用:
原帖由 dragonbone 於 2015-4-1 11:28 發表 查看引用來源

等待聽你真人演繹

引用:
原帖由 dragonbone 於 2015-4-1 10:26 AM 發表 查看引用來源

曾經睇過唔知係新聞透視定星期九檔案,講男女適婚比例係1:7,1個男人比7個女人.(定1:4)
跟手有條友就通街問女人驚唔驚,有個女人戴住黑超,剛從老蘭方向走落黎,聽完個問題就答:
我唔怕喎,我好多人追架,呢個問題我未擔 ...
戰爭格?
敢問師兄,嗰位女士即係好得嗎?

引用:
原帖由 GiveUpme 於 2015-4-1 01:26 PM 發表 查看引用來源

戰爭格?
敢問師兄,嗰位女士即係好得嗎?
定係穿得好sexy?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆