上一頁下一頁
發新話題

我要習慣沒有依畏的肩膊 .. Update #143

收藏  |  訂閱
239  9.5k

引用:
原帖由 滴水豬 於 2016-1-27 01:40 PM 發表 查看引用來源

唔..咁你叫我 之之 啦 (同豬豬同音)
多謝你呀 女人心事真係女人先明架:smile_24:
我有令自己變得更好架 打拳已經係我最新既突破:smile_35:
都好,最緊要有寄託

I know that feel:smile_39:
我同EX一齊接近8年,分手1個月
之前的生活習慣左有佢係身邊,突然生活支柱離開左
咩都好似唔再有意義

加油

引用:
原帖由 滴水豬 於 2016-1-27 02:18 PM 發表 查看引用來源

要努力D打破:smile_22:
我信我可以架:smile_38::smile_40:
隨心而行,欣賞身邊事,妳會發覺世界這麽大,人卻這樣小,一生也看不完,平常心去看就會發覺另一份美,加油吧

引用:
原帖由 YanNessIsMe 於 2016-1-27 02:20 PM 發表 查看引用來源

要時間 ~~ 其實出面的世界好大, 無左佢呢一刻你會發現好缺失, 苦不堪言,
但有一日, 你會發現, 無左佢原來你可以擁有很多很多,
唔好將自己個世界只有佢, 其實仲有好多野等住你去體會.
~過來人~
唔, 我明你講咩既, 不過呢一刻我好好多架啦
一路將自己變得更好 一路等佢就夠:smile_40:

引用:
原帖由 chris@hk 於 2016-1-27 02:41 PM 發表 查看引用來源

好大決心!
不過要有心理準備
唔緊要, 我揀得就唔後悔:smile_34:

引用:
原帖由 bobowong224 於 2016-1-27 02:50 PM 發表 查看引用來源

有得必有失
師妹加油
多謝, 我會努力:smile_40:

引用:
原帖由 滴水豬 於 2016-1-27 05:24 PM 發表 查看引用來源

唔, 我明你講咩既, 不過呢一刻我好好多架啦
一路將自己變得更好 一路等佢就夠:smile_40:
加油呀!支持你!

坐低睇下留下來的感覺

引用:
原帖由 滴水豬 於 2016-1-27 12:53 PM 發表 查看引用來源

咁我都認我好好水既, 等我有時間再寫點漏水法:smile_44:
我漏水噴水 咩都齊:smile_44::smile_43:
最鍾意多水妹妹:smile_47:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆