上一頁下一頁
發新話題

屁股控 (更新P.5)

收藏  |  訂閱
102  12.7k

引用:
原帖由 fullball 於 2016-7-13 11:56 AM 發表 查看引用來源
當然是人夫人妻外, 也有同SP去, 個中緊張心情難以形容.
係咪你!!你講,係咪你初四搶左我間房!!

引用:
原帖由 NAT_KINGCOLE 於 2016-7-13 12:10 PM 發表 查看引用來源

係咪你!!你講,係咪你初四搶左我間房!!

樓主好獨特既分析..但真係想同你講...下2-5點, 先係高峰期啊.因為呢D 先係好正常出街既時間, 無論上班, 人妻等都係完美時間.

成個年假要交人,谷左好耐,加上平日晚又唔係咁易偷走,見初四公司無野做,咪急急偷跳囉。<====不過睇到呢句真係笑左..HAHHAHAH

引用:
原帖由 Queeniekkkkk 於 2016-7-13 10:12 AM 發表 查看引用來源
呢個經歷都幾爆笑,谷左咁耐又去唔到開房咪好失望? 如以咁推論都真係好多人偷食。。。
咁你又有無去偷食呢?

引用:
原帖由 Queeniekkkkk 於 2016-7-13 10:12 AM 發表 查看引用來源
呢個經歷都幾爆笑,谷左咁耐又去唔到開房咪好失望? 如以咁推論都真係好多人偷食。。。
咁你又有無去偷食呢?

引用:
原帖由 bcm 於 2016-7-13 10:41 發表 查看引用來源
下次上openroom呢個網頁,有晒全港爆房地點,逐間打去問實有一間有房嘅,咪唔洗走來走去掃慶囉^_^

B 姐罕有地留言,原來有個咁嘅網站,真係見識少了=_=!

引用:
原帖由 Queeniekkkkk 於 2016-7-12 07:24 PM 發表 查看引用來源
我以為呢d應該叫sl添
而家真係有好多呢D TERMS,SP、SL、FWB

實不相瞞,我起初都係話自己搵SL,原因係女人聽到易受落D。即係我搵藉口呃蝦條。

其實每一段關係,都無一個客觀定義。就好似朋友咁,夠話分酒肉朋友,交心朋友。咁究竟係先有酒肉朋友呢樣野,所以我地去搵個酒肉朋友,定係我地識左一個人,稱佢做朋友,之後再定義佢係酒肉朋友?

再複雜D啦,有D同事做到朋友,有D唔得。咁係因為一開始就想係公司搵個同事做朋友,定係因為大家相處到,有共同話題,更甚有共同價值觀,所以做到朋友?

太強調SP、SL之別,其實對自己好不利。人心變幻莫測,每段關係每日都有變化,與其糾纏係呢D名稱之上,不如留返D心機,令對方開心。

靚女嘅屎忽真係好白滑,好想由中間插入。

或者你講得啱,開心先係最重要,又或者知自己想要咩都係重要。。。
引用:
原帖由 NAT_KINGCOLE 於 2016-7-13 03:14 PM 發表 查看引用來源

而家真係有好多呢D TERMS,SP、SL、FWB

實不相瞞,我起初都係話自己搵SL,原因係女人聽到易受落D。即係我搵藉口呃蝦條。

其實每一段關係,都無一個客觀定義。就好似朋友咁,夠話分酒肉朋友,交心朋友。咁究 ...

引用:
原帖由 NAT_KINGCOLE 於 2016-7-13 10:51 AM 發表 查看引用來源

我地對房有D要求,平時都係去開九龍塘出名果幾間,仲有上環某一間。無房就算架啦。

再者,點估到一個上班日既下午,可以全線爆滿先得架。假如你而家蛇王去睇寒戰,發現全線爆滿,你話心寒唔寒?
提起寒戰,真係勁好睇。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆