上一頁下一頁
發新話題

deleted

收藏  |  訂閱
107  29.8k

每次更新都好傷神...

同家姐一齊洗白白,無乜特別,開頭企佢後面幫佢擦下背,捽下沐浴露咁。之後一定係從後洗埋家姐前面啦。都係又托又揸咁,再掃下lin頭。家姐向後抬起頭响我耳邊問我係咪好好玩,我話自己條女無佢咁大波(我條女係好細粒),趁有機會咪玩多幾下。家姐問我想玩乜,話玩乜都會配合我,我話無乜特別,叫家姐不如扮淫婦。家姐話而架已經好淫好想要,就開始呻吟,咁我都開始係咁MEET佢兩粒lin,再左手揸波,右手向下摷,話要同家姐洗乾淨下面。家姐話頭先已經洗乾淨左,叫我慢慢摷。一路摷,家姐一路叫,真係好淫,籮油仲係咁扭,磨我碌微軟鳩,過左陣,家姐拎左我只揸波手D手指尼啜,我笑住話家姐不如啜下我腳指,我本來係諗住講笑咁講,點知家姐轉身搵對波係咁磨我心口,對手又係咁掃我籮,問我係咪想試下。

咁我都掃返佢籮油,我話尼度唔夠位比佢啜腳指喎,家姐用好淫既聲線話試下啦,就推到我坐左响度,之後佢用69既姿勢埋位,咁做原來係夠位既... 當時我覺得自己既想像力太低,竟然咁都諗唔到。雖然係69姿勢,但係我唔係訓响度,我係坐住,個位唔夠長比我訓低。咁家姐開始啜我腳指,個籮油就吉高向住我,只飽出哂尼,我觸手可及,無理由唔摷。家姐一路啜我腳指,我一路玩指插,真係別有一番風味,真係好想同家姐兩個人求其獨處一日玩~ 過左陣,家姐好多水,我好想乃,但係又落唔到個頭去乃。我同家姐講話我好想食鮑,家姐又同返我講話好想含,"I wanna suck"講左三次,然後,我由坐住變訓低,郁一郁個身,咁家姐就含到,含得好餓咁。雖然比家姐含到,但係家姐就落唔低只鮑比我食,咁我唯有專心享受。

家姐一路含,我就一路好溫柔摸佢只鮑,家姐話好正,含得仲落力左,佢落力反而含得無咁舒服... 過左陣,家姐話忍唔住,好想要,我話無拎DOM入尼喎,家姐話無套都可以,我都話好,佢就起身再轉身面向我,雙手分開扶住兩面缸邊,"某"住咁慢慢同我碌比佢含到好硬既鳩對位,慢慢入左,家姐自己時快時慢咁騎,對野搖下搖下咁,"某"住咁騎既姿勢,加埋花灑既水花,觀賞情度滿分。家姐都騎左好一陣,見佢攰,我話轉狗仔,然後家姐企起身,我都跟住企起度,扭轉家姐個人,推前佢上半身,佢向前傾趴左响牆,我係咁用鳩磨佢,又係咁揸佢波,家姐話快D插入去,我先開始插。同頭先响窗邊推既感覺差唔多,不過今次同佢從後打車輪係有花灑淋住,我又好變態咁開始玩佢菊花,一路推一路new,最後仲左手扶住家姐腰,右手揸住家姐右面籮油,食指插埋家姐後欄咁推。推到好攰,終於有想射既feel,無再指插佢後欄,雙手捉住佢條腰狂插,我用命令既口吻叫家姐,我話今次一定要口爆,家姐話好呀,要爆力D,真係估家姐唔到... 我推得太爽,我話而架我要中出,家姐無應我,但係條腰好配合我咁郁,最後中出完,爽死,再叫家姐同我含,我都有捉住佢個頭chok左幾下,爽到我要扶住牆咁叫~

一流生活, 估唔到C HING仲有UPDATE:smile_o12:

引用:
原帖由 Sennn 於 2016-9-28 06:07 PM 發表 查看引用來源
文中既家姐並唔係真係親家姐,詳情可以睇上post:

http://m.188channel.com/index.ph ... 240605#pid446726973

雖然上文係好多年前既事,但我諗我寫得都幾引人入性~有興趣可以去睇睇,不 ...
,正呀. 快D拉

引用:
原帖由 Sennn 於 2016-11-18 05:55 PM 發表 查看引用來源

同家姐一齊洗白白,無乜特別,開頭企佢後面幫佢擦下背,捽下沐浴露咁。之後一定係從後洗埋家姐前面啦。都係又托又揸咁,再掃下lin頭。家姐向後抬起頭响我耳邊問我係咪好好玩,我話自己條女無佢咁大波( ...
正呀,又玩咗多久呀

引用:
原帖由 Sennn 於 2016-9-28 06:07 PM 發表 查看引用來源
文中既家姐並唔係真係親家姐,詳情可以睇上post:

http://m.188channel.com/index.php?action=thread&tid=25240605#pid446726973

雖然上文係好多年前既事,但我諗我寫得都幾引人入性~有興趣可以去睇睇,不 ...
想不到仲有機會再玩3P

你 : 每次更新都好傷神...
我 : 每次看了你的更新我都好傷精... :smile_o05:

上星期五分享完文,果晚同條女玩,特別硬同多~

有幻想,一定比平時勁

引用:
原帖由 lostergundam 於 2016-11-24 02:00 PM 發表 查看引用來源
有幻想,一定比平時勁
同埋果晚唔知條女做乜特別聽話~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆