上一頁下一頁
發新話題

[原創作品] 潛規則(update 七十章 P.31-全文完)

收藏  |  訂閱
484  141.2k

場面好震撼……但5p好像太忙了…………

引用:
原帖由 Water_man 於 2017-4-13 07:06 AM 發表 查看引用來源
場面好震撼……但5p好像太忙了…………
所以先辛苦Mathew同Arron

呢個故事好好好睇:smile_40:

引用:
原帖由 jabichan 於 2017-4-14 08:32 AM 發表 查看引用來源
呢個故事好好好睇:smile_40:
多謝晒

好正,5P 好少故事有,繼續呀!支持!

爛尾了嗎?可惜

引用:
原帖由 Water_man 於 2017-4-19 08:44 PM 發表 查看引用來源
爛尾了嗎?可惜
唔係呀, 重寫緊

第十四章.溝通

Joan反問佢地:「你地接唔接受潛規則?」佢地都明白潛規則嘅意思,但係冇直接話唔接受,似乎唔係完全抗拒潛規則,Joan就話:「唔理你地依家接唔接受,將來一定都要考慮呢個問題。」

Mandy同Elaine話:「其實之前都有客提出要求過。」「係呀,又成日摸手摸腳。」Mathew同Arron都話:「我地都係呀,闊太直情摸我地心口。」「睇見佢地啲扮青春嘅打扮就想嘔。」

三個赤裸嘅女人都笑佢地:「益你地啦,可以財色兼收。」「係囉,分分鐘佢地包養埋你地,以後唔使做。」「好多做鴨嘅都唔知幾恨,只要得閒就服侍下啲闊太,就可以豐衣足食。」

Mathew同Arron冇佢地咁好氣:「噉多嘢講,我要你地個口唔得閒先得。」三個女人知道佢地想點,即刻起身想走,不過畀全部畀佢地捉住,Mathew重話:「依家我地話事。」Arron附和:「我地要你地點就點。」

Mathew喺後面屌Mandy,Mandy就同Arron含撚,另外兩個女人就一人一邊奶Mathew同Arron屎忽,之後又各自掉換位置再玩落去,直到間房差不多夠鐘check-out,佢地先著返晒衫,整理好儀容再走。

經過5P之後,Mandy同Elaine都冇再要求調組,而Joan搵左個機會同佢地四個坦白:「我認我係同劉生上床先有得升。」又望一望Mandy同Elaine:「重有上次你地見到嗰個林生,就係劉生介紹畀我識,當然,我都係要同佢上床先可以簽到咁大張單啦。」

佢地四個男女都冇太大反應,Joan話:「睇黎你地早已經估到。」Arron話:「其實都冇咩大不了,潛規則一向都有架啦,只不過冇人會講出口。」Mathew亦都話:「係囉,我地唔會介意你噉做。」

Elaine聽到Joan提起嗰晚聚會,突然問:「Joan姐,嗰晚拉我地走個男人係邊個呢架?睇得出林生對佢好客氣。」Joan話:「佢係一個意想不到嘅男人。」Mandy跟住即刻話:「噉講即係你你識佢。」Joan直認:「係,我識佢。」

Newton喺聚會嗰晚屌完Audree同Annie之後,決定唔再接觸Joan,先將佢個手機號碼刪除,再封鎖埋Suki網上戶口,以免再有麻煩,因為佢估計Joan一定會向林先生打聽佢嘅來歷。

Audree同Annie知道之後笑佢:「你真係捨得?」「係囉,話晒佢都係妹妹仔喎。」Newton話:「噉又點,呢啲女我想玩大把啦,點會唔捨得,而且妹妹仔都冇你地兩個咁正。」

四個男女聽完Joan講有關Newton嘅嘢,Arron有啲羨慕:「溝到個咁正嘅女CEO,真係財色兼收,成世都唔使憂。」Mathew跟住話:「個CEO我見過一次,真係一啲都唔似五十幾歲,而且對人都幾客氣。」

Joan話:「你地唔好諗咁多啦,積極搵多啲客,自己賺多啲錢重好。」Mandy立即話:「咪係,錢靠自己搵最好。」Elaine又話:「我諗過啦,必要時潛規則我都會接受。」 Joan有啲感動:「好,噉我地以後拍住上啦。」

過左幾個月之後,Joan嗰組嘅業績成為公司之中最好,大出其他組嘅意外,因為佢四個組員之前業績都一直唔好,如果唔係Joan揀左佢地,佢地幾乎可以肯定冇幾耐就會畀公司炒。

劉經理重親自讚揚佢地,而且表示Joan如果有需要,可以增加最多四個組員,一時間好多業績唔係咁好嘅公司同事都申請,希望可以調入Joan嗰組,有啲同事甚至主動討好Joan。

Joan收晒啲申請表之後,交晒畀佢四個組員去揀,Mathew首先話:「一定要揀多啲女,始終女人好辦事。」Elaine即刻窒佢:「唔好話你鹹濕,想呃啲女同事上床。」Joan話:「Mathew又錯唔晒,某程度上女人係有優勢,不如噉啦,公平啲,男揀女,女揀男。」

想搞個賣淫集團嗎?

引用:
原帖由 慢嘗君 於 2017-4-20 01:03 AM 發表 查看引用來源
想搞個賣淫集團嗎?
哈哈, 唔好噉講, 不過潛規則真係好普遍

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆