上一頁下一頁
發新話題

del

收藏  |  訂閱
101  8.7k

引用:
原帖由 don25 於 2017-5-7 09:50 AM 發表 查看引用來源
宜家好多場都搵笨啦!有偷鐘又剩!
土豪太多,冇計

引用:
原帖由 lesliechan777 於 2017-5-6 01:06 AM 發表 查看引用來源
佢真係几靓,一定會有很多沉船客,定力少一D,我都會沉佢
尋日佢係朋友圈post左有師兄買左好多金莎等零食比佢,唉真係吾夠呢D師兄神心專登係龍豐買然後帶过嚟

引用:
原帖由 ykcyan 於 2017-5-7 12:54 PM 發表 查看引用來源

尋日佢係朋友圈post左有師兄買左好多金莎等零食比佢,唉真係吾夠呢D師兄神心專登係龍豐買然後帶过嚟
梗會有下文,天下冇免费午餐吃啊

引用:
原帖由 lesliechan777 於 2017-5-7 01:08 PM 發表 查看引用來源

梗會有下文,天下冇免费午餐吃啊
不一定, 有的叔叔(伯伯就真 )真系當自己在做善事, 有個相熟JC告訴我在大堂有個叔叔問她幾號, 說她太瘦要補補, 過幾天送了幾百元補品過來, 但以後就無下文了, 連鐘都無上過

房都未爆過就送iphone就見得多了, 呢的應是年青人, 以為自己終於溝到女了, 老野無咁浪漫

引用:
原帖由 desperado11 於 2017-5-7 03:08 PM 發表 查看引用來源

不一定, 有的叔叔(伯伯就真 )真系當自己在做善事, 有個相熟JC告訴我在大堂有個叔叔問她幾號, 說她太瘦要補補, 過幾天送了幾百元補品過來, 但以後就無下文了, 連鐘都無上過

房都未爆過就送iphone就見得多了, ...
溝女呢家野,真係千变萬化,各出奇謀,都係想打動芳心,然后等魚上吊。比著我D老野溝到女后,係唔會再去佢公司,零原等佢下班一齊去happy.

引用:
原帖由 lesliechan777 於 2017-5-7 04:36 PM 發表 查看引用來源
溝女呢家野,真係千变萬化,各出奇謀,都係想打動芳心,然后等魚上吊。比著我D老野溝到女后,係唔會再去佢公司,零原等佢下班一齊去happy.
佢會叫你買鐘提早下班去happy,你梗肯唔洗上公司啦,不過,鐘錢還是要比,走唔甩。

引用:
原帖由 ykcyan 於 2017-5-7 12:54 PM 發表 查看引用來源

龍豐都還好,有d 去價真盞買架
不過呢度好多師兄送Laneige 天鵝水晶周大福,窮L 如小弟最多都係送唇膏香水咋,當然,全部等價交換

引用:
原帖由 小張自強 於 2017-5-7 06:30 PM 發表 查看引用來源

佢會叫你買鐘提早下班去happy,你梗肯唔洗上公司啦,不過,鐘錢還是要比,走唔甩。
好少帮技師買钟,等佢下班启啊咪唔驶lor!

引用:
原帖由 lesliechan777 於 2017-5-7 06:40 PM 發表 查看引用來源
好少帮技師買钟,等佢下班启啊咪唔驶lor!
叻哥,你係得嘅,又食外賣。

引用:
原帖由 小張自強 於 2017-5-7 07:13 PM 發表 查看引用來源

叻哥,你係得嘅,又食外賣。
窮L一名,冇咁多錢買l疯或其他禮物,唯有做個精明消费者

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆