上一頁下一頁
發新話題

純愛 ,結局,完

收藏  |  訂閱
103  9.2k

引用:
原帖由 我係lok~~ 於 2017-5-14 11:07 PM 發表 查看引用來源

我而家都係禁住自己情緒
盡量去理智D
等自己唔好失控
我睇完你update ,字裡行間真係感到你已經唔係沉船咁簡單,細佬,講真一句,你唔好再放咁多感情啦,就當以前果d女算啦,我驚你到頭來愈來愈接受唔到地下情。

引用:
原帖由 bcm 於 2017-5-16 03:37 PM 發表 查看引用來源

我睇完你update ,字裡行間真係感到你已經唔係沉船咁簡單,細佬,講真一句,你唔好再放咁多感情啦,就當以前果d女算啦,我驚你到頭來愈來愈接受唔到地下情。
B姐, 我己經決定任性多一次

朋友話 2個單身 都未必行到最後,
如果大家真心中意 咪試下 行到最後 行唔到落去為止
起碼唔會錯過..

同埋 我己經唔可以當佢SP咁 放少少咁食
對住佢 真係當左女朋友

小心沉船,傷的痛的非一般人可承受

引用:
原帖由 我係lok~~ 於 2017-5-16 03:47 PM 發表 查看引用來源

B姐, 我己經決定任性多一次

朋友話 2個單身 都未必行到最後,
如果大家真心中意 咪試下 行到最後 行唔到落去為止
起碼唔會錯過..

同埋 我己經唔可以當佢SP咁 放少少咁食
對住佢 真係當左女朋友
OK, 你咩決定我都支持嘅,總之你就當人生一個經歷。

引用:
原帖由 bcm 於 2017-5-16 04:42 PM 發表 查看引用來源

OK, 你咩決定我都支持嘅,總之你就當人生一個經歷。
:smile_o05: THX B姐~!
我都唔諗咁多其他野
無謂令自己唔開心
只係享受同佢既日子

引用:
原帖由 我係lok~~ 於 2017-5-16 04:45 PM 發表 查看引用來源

:smile_o05: THX B姐~!
我都唔諗咁多其他野
無謂令自己唔開心
只係享受同佢既日子
得唔到既永遠都會最珍惜
傷過痛過先叫愛

諾兄,加油

師兄,你雖然係傻d, 但係真係忍唔住同你講:傻豬師兄,你要同你呢位女朋友盡情享受每一刻美好嘅時光呀~ #畀你嘅純情感動咗

引用:
原帖由 絲蘿 於 2017-5-24 01:24 AM 發表 查看引用來源
師兄,你雖然係傻d, 但係真係忍唔住同你講:傻豬師兄,你要同你呢位女朋友盡情享受每一刻美好嘅時光呀~ #畀你嘅純情感動咗
只可咁盡量享受

完啦...goodbye my lover..

失戀??

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆