上一頁下一頁
發新話題

北上按摩

收藏  |  訂閱
138  36.4k

期待

最後樓主是咪高潮左?按摩仲有咩奇遇呢,,睇到我都扯扯地:smile_44:

有次和朋友去大陸唱K劈酒之後和男友二人行去骨場按摩過夜名記得是水XX 咁我沖涼完就穿按摩衣服啦,多數都唔會帶BRA有少少V領這款,我們二個人就出大堂,但太多人只坐去入角邊位,兩個鐘按摩送二個大堂按摩咁我們二個人按腳先,按完二個人就叫服務員來要入房按摩,服務員說沒有房間太多客人了要我們等,咁無計啦唯有等囉,等了很久我男友都睡著了,我就在睇電視都差不多眼累,突然有個男技師問我小姐你按唔按肩呀,咁我想仲有一個大堂項目送沒有所謂啦說按咁就開始按,師父手勢好好真是好舒服,平時可能勞損多佢按到穴位又適中OK,當佢按我手臂時佢手有掂到我波邊,我覺得佢沒有意,所以沒有理佢,之後佢說用精油幫我按頸及肩我說好,佢就用精油按我頸及肩手勢真是一流 我閉目享受中,當佢用手按到我鎖骨時我感覺佢好似溫水試蛙咁,用手指撩我對波之後再按回條頸,之後又按到我波範圍,按得我幾舒服而且我又點酒氣太累只閉目享受,佢問我舒服嗎?我嗯了一聲就無理佢,點知佢左手按我肩膊,右手由衫領申入去按我腋部,當時我窒了一窒對眼望佢一望,佢說我肩膊勞損要幫我按下筯骨,但咁大動作我都看看隔離男友,男友睡到成隻豬咁,咁我又無理技師就閉目,他就由領口申手入去按我腋部,但好明顯按到波的,但按得好舒服我又昏昏入睡感覺由技師按 佢好似我知到淘醉咁,佢隻手慢慢移去我波用手指幫我捽乳頭 另外一面也是同一樣做法,我覺得好刺激及下面濕了,最後我簽了五十元小費給他,妹姐們有沒有試過,

引用:
原帖由 六公主 於 2018-5-28 08:29 PM 發表 查看引用來源
有次和朋友去大陸唱K劈酒之後和男友二人行去骨場按摩過夜名記得是水XX 咁我沖涼完就穿按摩衣服啦,多數都唔會帶BRA有少少V領這款,我們二個人就出大堂,但太多人只坐去入角邊位,兩個鐘按摩送二個大堂按摩咁我們二個人按腳先,按完二個人就叫服務員來要入房按摩,服務員說沒有房間太多客人了要我們等,咁無計啦唯有等囉,等了很久我男友都睡著了,我就在睇電視都差不多眼累,突然有個男技師問我小姐你按唔按肩呀,咁我想仲 ...
佢揸到你好舒服!咪好正

引用:
原帖由 alan6688hk 於 2018-5-29 06:39 AM 發表 查看引用來源

佢揸到你好舒服!咪好正
是好正,按到腋部筯穴

引用:
原帖由 六公主 於 2018-5-29 11:09 AM 發表 查看引用來源

是好正,按到腋部筯穴
我想知你有冇濕到啫!

引用:
原帖由 alstom 於 2018-5-29 11:34 AM 發表 查看引用來源

我想知你有冇濕到啫!
有 正常反應

引用:
原帖由 六公主 於 2018-5-29 11:43 AM 發表 查看引用來源

有 正常反應
好耐沒見

引用:
原帖由 六公主 於 2018-5-29 11:43 AM 發表 查看引用來源

有 正常反應
立刻捉男友執一劑!

引用:
原帖由 alstom 於 2018-5-29 11:47 AM 發表 查看引用來源

立刻捉男友執一劑!
回到香港有

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆