上一頁下一頁
發新話題

[原創作品] 淫魔日記(2018/10/21更新於 #98):[魔鬼向]第三章--調教家長會會長(上)

收藏  |  訂閱
125  35.7k

引用:
原帖由 米高達 於 2018-8-31 05:57 PM 發表 查看引用來源

武打女, 有時都會 J 吓嘅, 不過唔長久, 都係鍾意啲溫柔啲嘅 :smile_o13:

...
:smile_47: :smile_47: :smile_47: :smile_47: :smile_47:

其實J D打女 , 都算係我個人癖好 , 就好似J D男人頭/女運動員/悍婦咁 ,
幻想點 "精服" 佢地會好有滿足感 ... 你唔覺得咩???
:smile_47: :smile_47: :smile_47: :smile_47: :smile_47:

引用:
原帖由 將軍回魂 於 2018-9-7 10:51 AM 發表 查看引用來源

其實J D打女 , 都算係我個人癖好 , 就好似J D男人頭/女運動員/悍婦咁 ,
幻想點 "精服" 佢地會好有滿足感 ... 你唔覺得咩???
:smile_47: :smile_47: :smile_47: :smile_47: :smile_47: ...
我鍾意咁樣 「精服 」 。 。 係唔係都好有滿足感咁呢?  :smile_30::smile_30:

肯兄 , 我岩岩睇完<美女阿Ken 第二節>拉 !!!

需然無咩 "露出性愛" 場面 , 但有幾個場景都幾過癮 ,
好似一邊插住思姐  一邊強吻CANDY , 一個比插到丫丫叫 ,
一個被迫無得出聲 , 常虎不愧為最強淫魔 !!!

最慘係思姐 , 一醒返就比CANDY話係性奴  兼一臉嫌棄 ,
常龍無救佢不特止 , 仲一心去JOIN3P ...
我係思姐都喊死 !!! 難怪會比常虎既溫柔征服~~
:smile_40: :smile_40: :smile_40: :smile_40: :smile_40:
(講真 , 我私下其實將肯兄既思姐  米兄既師姐 , 同本文
我自己既師姐 ... 三個C姐為假想敵咁比較)

最後一PART簡直 "畫龍點睛" !!!
首先思姐一句 "我想食心形蛋公仔面" , 接受常虎心意 ;
但更絕既係 , 一有壞人來襲 , 思姐仲要主動保護常虎 !!!
不禁唸楊千萬歌詞 : 但願扮作英雄去保護你 ...

支持一下樓主先,請繼續更新

引用:
原帖由 將軍回魂 於 2018-9-11 12:07 PM 發表 查看引用來源
肯兄 , 我岩岩睇完拉 !!!

需然無咩 "露出性愛" 場面 , 但有幾個場景都幾過癮 ,
好似一邊插住思姐  一邊強吻CANDY , 一個比插到丫丫叫 ,
一個被迫無得出聲 , 常虎不愧為最強淫魔 !!!

最慘係思姐 , 一醒返就比CANDY話係性奴  兼一臉嫌棄  ...
感謝將軍兄欣賞。工作太忙,現只係寫了第三節(1),因要開始交待一啲細節(不容有錯),所以寫得好慢😔
心型蛋丁麵係刻意安排,得你喜歡,無白費心機啦🤣

引用:
原帖由 高達自信的主題 於 2018-9-11 02:36 PM 發表 查看引用來源
支持一下樓主先,請繼續更新
多謝高兄支持 !!!

引用:
原帖由 米高達 於 2018-9-9 08:26 AM 發表 查看引用來源
我鍾意咁樣 「精服 」 。 。 係唔係都好有滿足感咁呢?  :smile_30::smile_30:
米兄 , 呢幅圖搞到我好有幻想空間 , 話唔定下一篇既靈感 ,
就會出自呢幅圖 !!!(不過暫時未有特定想法)

另外 , 因為受某劇熱播影響 , 小弟越來越確定之後會寫 ,
"師姐" 去橫店拍戲 , 男主會順便玩埋有中國特色既 "清宮COSPLAY"

如果各位有咩角色 , 想比我COSPLAY一下 , 都可以係呢度留言架喎 ,
而且都唔一定要 "清宮" , 玩埋 "大長今" "大奧" 都可以 !!!

引用:
原帖由 肯尼先生 於 2018-9-13 08:09 PM 發表 查看引用來源
感謝將軍兄欣賞。工作太忙,現只係寫了第三節(1),因要開始交待一啲細節(不容有錯),所以寫得好慢😔
心型蛋丁麵係刻意安排,得你喜歡,無白費心機啦🤣 ...
其實小弟都係 , 由6月開始既工作量都高於平均水平 ... :smile_35:

8月頭果陣都叫好少少 , 所以寫到第二章出來 ,
但E兩個星期真情累到散左 ... 所以我完全明白肯兄既感受

肯兄唔需要咁急 , 因為 ... 我唸住重新追返<社區的人>

另外想預先報個喜 : 小弟係 "果邊" 就黎入氣作者前30拉

引用:
原帖由 將軍回魂 於 2018-9-19 12:42 PM 發表 查看引用來源

其實小弟都係 , 由6月開始既工作量都高於平均水平 ... :smile_35:

肯兄唔需要咁急 , 因為 ... 我唸住重新追返

另外想預先報個喜 ...
恭喜🎉將軍兄,我冇你咁叻,有人睇已開心😃
我都順便提下,美女阿Ken 第三節已貼咗,追開嘅你,可以去睇下,而跟住想寫個勵志愛情故事,所以之後應該有排都未寫遊戲女神

引用:
原帖由 將軍回魂 於 2018-9-19 12:42 PM 發表 查看引用來源

肯兄唔需要咁急 , 因為 ... 我唸住重新追返

另外想預先報個喜 ...
由此可見, 「甜故」嘅威力, 三扒兩撥已經可以咁快爬得咁高, 恭喜恭喜
另外嗰個A0小毒男, 仲勁呀, 睇住佢上位 , 無他嘅題材夠爆, 不過有確實係幾好睇, 寫中曬啲人想要嘅
假以時日, 前十位, 全部係甜故作家都未定, 哈哈哈哈 :smile_30::smile_30:

如果將軍兄喺嗰邊玩得咁密切, 應該知道我今日喺邊啦, 哈哈哈哈, 上到嗰個榜, 仲 high 呀 :smile_04::smile_04:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆