上一頁下一頁
發新話題

只喺同朋友分享老婆赤照大家覺得有無問題

收藏  |  訂閱
187  25.3k

引用:
原帖由 dvd750i 於 2019-9-18 12:42 PM 發表 查看引用來源

之後有數碼相機就可以盡情拍攝.
但我都喜歡打印出來貼在相簿慢慢欣賞,好似私人寫真集,我和太太有時做愛前拿出來欣賞一下先做特別high

認同。可以增加做愛氣氛

引用:
原帖由 pineapple006 於 2019-9-18 12:59 PM 發表 查看引用來源
認同。可以增加做愛氣氛
特別是做愛的相睇番特別high

引用:
原帖由 前晚肉肉弟弟 於 2019-9-18 12:43 PM 發表 查看引用來源

這就是你太太的不老秘方!心境和識保養同等重要
其實一定會老,只係較遲D,但要保持打扮,著靚衫引起氣質,就算老都會美艷可愛.

引用:
原帖由 前晚肉肉弟弟 於 2019-9-18 01:15 PM 發表 查看引用來源

特別是做愛的相睇番特別high
睇相時,更要讚佢可愛,美艷動人,令朋友單戀,暗戀佢為佢要打飛機,
令佢心花路放,如癡如醉產生性慰藉,更以自己為某暗戀佢的友人替身與佢性交!

引用:
原帖由 dvd750i 於 2019-9-18 02:05 PM 發表 查看引用來源

睇相時,更要讚佢可愛,美艷動人,令朋友單戀,暗戀佢為佢要打飛機,
令佢心花路放,如癡如醉產生性慰藉,更以自己為某暗戀佢的友人替身與佢性交!
認同,我太太都要人讚賞和喜歡其他人看到佢裸照肉照會打飛機

引用:
原帖由 巴倫布淘 於 2019-7-21 07:38 AM 發表 查看引用來源

其實女人都想比人欣賞😊
認同我老婆都喜歡比人欣賞佢胴體所以我可以分享佢的祼照

引用:
原帖由 前晚肉肉弟弟 於 2019-9-18 02:16 PM 發表 查看引用來源

認同,我太太都要人讚賞和喜歡其他人看到佢裸照肉照會打飛機
冇錯喇弟弟兄,其實都係性愛情趣心理學之一,只要用用腦,因為女人內心係好自私,要逢男人都要為佢吸引痴迷,才是強者!

引用:
原帖由 dvd750i 於 2019-9-18 02:41 PM 發表 查看引用來源

冇錯喇弟弟兄,其實都係性愛情趣心理學之一,只要用用腦,因為女人內心係好自私,要逢男人都要為佢吸引痴迷,才是強者!
真的冇錯女人的心理

引用:
原帖由 前晚肉肉弟弟 於 2019-9-18 02:42 PM 發表 查看引用來源

真的冇錯女人的心理
大家夫妻要開心見誠享受,不能自私,佢有佢嘅情人,我有我情人,
而佢亦知道我好鍾意幾個朋友的太太!互不干涉!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆