上一頁下一頁
發新話題

外射最想射邊

收藏  |  訂閱
103  3.9k

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 8/8/2019 10:55 AM 發表 查看引用來源

唔記得答第一個問題添
更係會啦,睇住佢頂唔順個樣加埋呻吟聲真係好正
小弟以前做愛係完全冇聲。唔會講嘢,唔會氣喘,而且會忍住唔呻吟。因為我覺得男人發出淫賤嘅鳩叫,太過核突。

但最近開始放開咗,會發出斯文嘅呻吟,尤其係射完精被含嗰吓,有時真係忍唔住嗌咗出嚟。;D

引用:
原帖由 guthrie 於 2019-8-8 11:19 AM 發表 查看引用來源

小弟以前做愛係完全冇聲。唔會講嘢,唔會氣喘,而且會忍住唔呻吟。因為我覺得男人發出淫賤嘅鳩叫,太過核突。

但最近開始放開咗,會發出斯文嘅呻吟,尤其係射完精被含嗰吓,有時真係忍唔住嗌咗出嚟。;D ...
嗰下嘅呻吟聲會令女士好落意為你含

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 8/8/2019 01:16 PM 發表 查看引用來源

哈哈,一區就罷,七區就多到⋯⋯

直情可以開sex party
我覺得應該考慮搞番個“罷工唔罷屌”日。

大家唔返工,full gear落各區逛吓,好似玩食雞遊戲咁,當做運動!如果啱傾,帶返屋企又有得玩“一日十回射精”。

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 8/8/2019 03:03 PM 發表 查看引用來源

真係?

做咩阿寶鍾意聽呻吟聲?

引用:
原帖由 guthrie 於 2019-8-8 02:07 PM 發表 查看引用來源

真係?

做咩阿寶鍾意聽呻吟聲?
Sexy丫嘛

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2019-8-8 01:03 PM 發表 查看引用來源

我都係有女講我知佢地聽到呢下呻呤聲會好滿足, 我就再叫得放啲

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 8/8/2019 07:02 PM 發表 查看引用來源

Sexy丫嘛
講真?我覺得男人呻吟好難聽喎。

引用:
原帖由 SexDevil 於 2019-8-9 12:58 AM 發表 查看引用來源

我都係有女講我知佢地聽到呢下呻呤聲會好滿足, 我就再叫得放啲
大師兄👋🏻👋🏻👋🏻👋🏻
舒服就應該要放啲啦

引用:
原帖由 guthrie 於 2019-8-9 07:34 AM 發表 查看引用來源

講真?我覺得男人呻吟好難聽喎。
點會,女人都好鐘意
可能你未完全放下身段咁去享受,唔嗌出唻會傷身架😆

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2019-8-9 08:23 AM 發表 查看引用來源

大師兄👋🏻👋🏻👋🏻👋🏻
舒服就應該要放啲啦
係呀,唔同既女人都會鐘意聽到唔同既呻吟聲
有啲女鐘意你讚佢好正,含得好舒服,好窄好緊等等
我有啲女就鐘意粗暴既語言,講晒粗口鬧佢都得
有啲就只係鐘意聽到月呻吟聲唔講野。
了解下對手喜好,呻吟一下鼓勵對手氹下對方開心都好

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆