上一頁下一頁
發新話題

[原創作品]飛機上的調情 (第二季,#56,71, 81,95,96)

收藏  |  訂閱
119  59.4k

Ep2

Jan空姐心情遍
掃完個男乘客條褲之後,我要返去要同d八婆(其他空姐)講聲先,好在今次成隊 crew都好熟。
見到阿 Bee:「喂!Bee, 一陣派餐果時,可吾可以頂一頂我呀?」
Bee:「冇問題,你吾舒服呀?」
Jan鬼馬细聲講:「你同其他人講聲,我仲想單獨用一下休息室!」
Bee陰陰咀咁笑:「哦!明白灑!」佢一定明架,上次佢先同果副機師玩完。

一陣得好短時間,我入洗手間放咗個震旦入條底褲度,其實d淫水都流咗好多出來架,個心跳得好快,我未試過咁同人玩架!

Gordan心情遍
其實坐咁多次飛機都冇去過空姐休息室喎!吾知有冇床呢?但一陣派餐果時要同 Zoe講個大話,咁消失好奇怪喎!好快 Zoe就返來。

Zoe:「你同同事出 trip喎,佢呢?」
我:「佢上機前吾舒服,所以我比咗我個商務客艙比佢,等佢訓好d。」
Zoe用咗吳若希高八度嘅 tone:「你咁好人嘅!?」
我又忍吾住口花花:「好人有好報,咁先識到個靚女麻!」好在轉數夠快,我打蛇隨棍上:「一陣派餐,我都要去商務艙睇下佢点。」

Zoe心情遍
去到洗手間除左整番乾條褲之外,條 t back都好鬼死濕,都好在有呢個機會行開下,其實比佢攪完,個人清醒d,係有d尷尬。我真係未試過比個吾識嘅男人攪,可能人在外地係會開放d。就好係賭神套戲話齋:「呢度係公海!只有呢架飛機嘅注冊國家先可以拉我!哈,我係坐德國漢沙航空。」

番到座位,我扮無野吹下水咁,原來佢本來坐商務艙,但個同事吾舒服先坐過來,咁同佢都有d緣份喎!

PS 今次冇乜愛情動作戲份,留番去空姐休息室先。

引用:
原帖由 大頭仔Gordan 於 2019-6-30 02:54 PM 發表 查看引用來源
Ep2

Jan空姐心情遍
掃完個男乘客條褲之後,我要返去要同d八婆(其他空姐)講聲先,好在今次成隊 crew都好熟。
見到阿 Bee:「喂!Bee, 一陣派餐果時,可吾可以頂一頂我呀?」
Jan鬼馬细聲講:「你同其他人講聲,我仲想單獨用一下休息室!」
Bee陰陰咀咁笑:「哦!明白灑!」佢一定明架,上次佢先同果副機師玩完。

一陣得好短時間,我入 ...
我諗住早一日出文,點知又見到你早咗出:smile_o04:

引用:
原帖由 爛尾可 於 2019-6-30 06:19 PM 發表 查看引用來源

我諗住早一日出文,點知又見到你早咗出:smile_o04:
你咁慢架。。。烏龜

等你更新

引用:
原帖由 大頭仔Gordan 於 2019-6-30 10:43 PM 發表 查看引用來源

你咁慢架。。。烏龜
你下集幾時出?

引用:
原帖由 爛尾可 於 2019-7-4 09:43 AM 發表 查看引用來源

你下集幾時出?
星期二掛,就下你遲你一日。

引用:
原帖由 大頭仔Gordan 於 2019-7-4 04:13 PM 發表 查看引用來源

星期二掛,就下你遲你一日。
寫得慢就認啦,仲話人烏龜🐢

引用:
原帖由 爛尾可 於 2019-7-5 10:54 AM 發表 查看引用來源

寫得慢就認啦,仲話人烏龜🐢
吾止寫得漫,直頭係冇乜動力!

引用:
原帖由 大頭仔Gordan 於 2019-7-7 11:17 PM 發表 查看引用來源

吾止寫得漫,直頭係冇乜動力!
加油啦⋯做多d輕鬆嘢

引用:
原帖由 大頭仔Gordan 於 2019-6-30 02:54 PM 發表 查看引用來源
Ep2

Jan空姐心情遍

一陣得好短時間,我入 ...
喂~開始派餐未呀?好肚餓呀!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆