上一頁下一頁
發新話題

每日三百 總結

收藏  |  訂閱
118  12.3k

引用:
原帖由 beanman 於 2006-5-10 18:27 發表

尾兩場"告東尼"都幾惡.............另第五場"衝鋒槍"點睇, 一出有飛, "丹山"仔谷草必合, 要買:013:
首先要講聲唔好意思
因為琴日太晏先訓 八點幾先起身跟住就準備返工
所以無上黎
不過依家講返都無乜用

衝鋒槍 晨課所見 肌肉還未成長 唔夠壯,但形格唔錯,待成熟應有作為。
尾兩場我都鐘意,尤其是 加州主教,尾場幸運戰駒今場對手大幅增强 可配不穩

引用:
原帖由 beanman 於 2006-5-10 23:17 發表

第六場中晒, keith131兄應拾唔少:013:
嘿… 中三t 安慰獎 一條單式 10蚊
                                一條四隻複式 比隻 超勁 篤爆左 中 2蚊

單t 3x7 四 六場

但係無買 第六場三重彩 = =++

引用:
原帖由 davidklwong 於 2006-5-11 01:17 發表

Race 4 and Race 6
OH MY GOD 3T...................you are lucky today man
嘿:007:

10/5 成績

--------------------------------------------------------------------------------
其他場次心水
一場 1.超速無敵 5.一切順利 11.特別 QP
二場 1.領闖 3.自由武士 5.確叻寶 P
三場 2.卓越時代 3.飛劍 10.衝線王 P
四場 2.光速 11.鞍山快馬 12.京城之光 QT
六場 5.功力勝 7.上海金 12.多威勝 QT
七場 1.加州主教 5.好樂意 6.綠駿之威 失禮:009:
八場 5.快活莊主 9.得多多 12.幸運戰駒  失禮:009:

可惜推錯場次
第四場最有信心 但係太熱
第六場又冷得制 信心無咁大
點知第五場唔中 :angry:

引用:
原帖由 keith131 於 2006-5-11 06:53 AM 發表
--------------------------------------------------------------------------------
其他場次心水
一場 1.超速無敵 5.一切順利 11.特別 QP
二場 1.領闖 3.自由武士 5.確叻寶 P
三場 2.卓越時代 3.飛劍 10.衝 ...
中到上海金已經好勁囉, 成績好過我好多! :006::006:

引用:
原帖由 nithan 於 2006-5-11 09:19 發表

中到上海金已經好勁囉, 成績好過我好多! :006::006:
其實如果你睇返之前我寫過 自有資格事件後
我特別留意告東尼馬房o既馬
所以捉到唔出奇
鐘意 上海金 因為最後試跑果課 同幸運戰駒拍 謝中翰 鬆晒疆繩 咋推落去 但係隻馬有反應咁追上黎
同埋睇埋後兩場 心諗唔通又想搏三寶
我有買 告東尼 三寶 = =++ 不過唔中

告東尼昨晚又冷爆熱倒, 加州主教之輸可能係天意:007:

無乜心水
頭場 鐘意隻 招積仔 呂健威成手馬擺係度,呢隻馬操練積極狀態比同場大部份對手好,配合馬房攻勢,闖入三甲不難。 6.招積仔 拖 4.創惑 11.好芝味

第三場 純買 檔位 常歡笑 上場初出狀態未足都跑入三甲,必有質素,今場檔位亦好,膽材。
             4.常歡笑 拖 9.新勝利 14.高威

Q QP 2X3

好似wekend d 料勁 d, 不過你好有心機做功課, 支持!!!

我都鐘意奧利皇子同千里馬...

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆