上一頁下一頁
發新話題

[其他] 發達仔贏錢秘笈 (*-*) \/

收藏  |  訂閱
157  9.1k

阿仙奴  巴塞隆拿    兩場 2X3和 你掂睇C HING:071:  馬會十次有八次和培率不變動兩邊非郁都會開和

引用:
原帖由 發達仔 於 2008-7-30 20:09 發表

爛賭鬼今晚決定殺低狗會.
先黎一個下馬威.
今晚廿場睇我表現la.
我會出多十場, 起碼要殺佢七場至收手:098:
哎...:028:

最衰係自己未出糧...都冇本去殺狗會...:029: :029:

唯有同師兄你打氣啦......:023: :023: :023:

支持吓先:036:

引用:
原帖由 摸人個西 於 2008-7-30 08:19 PM 發表
阿仙奴  巴塞隆拿    兩場 2X3和 你掂睇C HING:071:  馬會十次有八次和培率不變動兩邊非郁都會開和
c hing, 我依家好少買過關. 亦唔喜歡買和, 因為通常主客和以"和"開得最少, 只有20%左右, 以爛賭鬼成日賭性格, 唔買和有著數.
今日早場我買兩瓣和, 因為兩隊無入球能力, 最多一球上落.

至於阿仙奴同巴塞場波.
友賽我鍾意吼入球大, 或者揀隊買W.
友賽只係練兵, 都唔會死守或者踢得太過保守, 多數都分出勝負.
近期馬會開友賽都好少打和, 要兩場和就更加要閣下好好運.

十二點挪威盃就快開波, 玩三場出野.

阿里辛特 4球 (4.6) + 5球 (7) @$250
桑達克 4球 (4.6) + 5球 (7) @$250
史達 4球 (4.7) + 5球 (7) @$250

呢三場波無開3.5球大高水, 馬會梗係覺得有機會大手交易, 驚開高水比人鋤爆.
所以爛賭鬼就自己開盤3.5球高水賭呢三場.

另外兩場挪盃, 主隊讓多過一球, 我都覺得似下盤, 可惜馬會只係讓球主客和, 買和同客兩瓣食水太深, 所以唔賭廢事比馬會食咁多水.

星期三7 諾高平 對 艾夫斯堡
主隊係瑞超魚腩, 客隊艾夫斯堡今季失波少到嚇死人, 踢十五場波只係失五球, 有十場係不失球, 今次作客呢隊魚腩, 淨數對手就梗, 客W1.6唔好分, 梗係搏佢入兩粒, 捧讓球W2.75.

星期三12 奧連特 對 熱刺
熱刺呢個星期先賣門將羅賓遜, 再高價賣走射手羅比仔, 領隊拉莫斯係高人, 梗會贏返場波塞住球迷個口, 近期追捧友賽半全場主主/和和/客客都係路, 今場馬會唔開讓球主客和驚比人鋤, 我就捧客客有2倍好過買淨W.

引用:
原帖由 發達仔 於 2008-7-28 08:39 PM 發表
我自問都有鋪賭癮, 如果唔係以前都唔駛攪到成身卡數.
成十年前香港都未開賭波, 就經朋友介紹上網賭波, 幫襯英國大莊WILL HILL.
當時靠信用卡過數交收, 英國真係咩都有得賭, 角球幾多, 紅黃牌幾多都有,
而我 ...
同路.
但我己經唔睇往績好耐;淨睇賠率加自已個database用電腦計。
而家每月投資200注左右,回報都有廿幾注。

今晚好好運, 落四場全中, 終於追返上贏錢之路.:098: :098: :098:

引用:
原帖由 otisau 於 2008-7-31 01:44 AM 發表

同路.
但我己經唔睇往績好耐;淨睇賠率加自已個database用電腦計。
而家每月投資200注左右,回報都有廿幾注。
C HING 咁利害, 得閒講啲心水出黎大家搵餐食.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆